Home Vijesti Frljićev Škrtac izbačen iz 3. maja

Frljićev Škrtac izbačen iz 3. maja

1102
0

Iako je predstava u režiji Olivera Frljića uvrštena na program Međunarodnog festivala Malih scena, Škrtac je ove godine izbrisan s repertoara. Razlog – nemogućnost igranja u 3. maju. Frljićevog Škrca gledali smo prošlog ljeta u prostoru 3. maja. Jednako je trebalo biti i 7. svibnja, u sklopu 17. Međunarodnog festivala Malih scena. Do toga ipak neće doći, javlja Kanal Ri
– U dogovoru s gospodinom Kučanom, odlučili smo pričekati, nadam se, za sve trećemajce i građane ovog grada, neka bolja vremena. Zaključili smo da ipak ne bi bilo prikladno sada u ovom trenutku tamo izvoditi predstavu – kazala je intendantica HNK Ivana pl. Zajca, Nada Matošević.
Oliver Frljić se ne slaže – U ovih godinu dana dogodilo se puno stvari, pokazalo se točno ono što smo mi govorili u predstavi da će se dogoditi s 3. majem, da će se brodogradilište prodati i da će oni ostati bez zaposlenja najvjerojatnije – rekao je Oliver Frljić.
– Nisam pristao jer mi se čini da predstava nema smisla u nekom drugom prostoru, ona se bavi baš tim prostorom – dodaje Frljić.

Previous articleSvilokos sudi protiv Međimurja
Next articleNapokon oporavak investicijskih fondova

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here