Home Sport VIDEO: Gledatelji u Džedi izviždali odluku sudaca, britanski mediji Hrgovićevu pobjedu nazvali...

VIDEO: Gledatelji u Džedi izviždali odluku sudaca, britanski mediji Hrgovićevu pobjedu nazvali kontroverznom!

414
0

Filip Hrgović jednoglasnom je odlukom sudaca pobijedio kineskog boksača Zhanga Zhileija u meču održanom u Džedi za naslov izazivača prvaka teške kategorije po IBF-u. Hrvatski boksač već u prvoj rundi je završio na podu, ali se oporavio i do kraja borbe uspio preokrenuti i ostati neporažen i nakon 15 borbi karijere.

Hrgovićev nastup razočarao je boksački svijet, a i gledatelji u Džedi su izviždali odluku sudaca.

“Kako je moguće da su dva suca smatrala da je Hrgović dobio čak tri runde više od suparnika? Boks ponekad smrdi…”, “Užasno bodovanje. Nema šanse da je Hrgović dobio osam rundi”, “Hrgović je daleko od svjetske klase”, “Krađa i farsa!”, “Sramotna odluka, Hrgović je osam puta izgledao kao da je odustao od ove borbe”, “Saudijci su zvižducima tražili pravdu za Zhanga”, “Zhang je pokraden”, “Ja bih čak dao pobjedu Hrgoviću, ali 115-112 je nerealno”, “U najboljem slučaju Hrgović je mogao do neriješenog rezultata, nadam se revanšu”, samo su neki komentari s društvenih mreža.

Britanski Mirror je Hrgovićevu pobjedu nazvao kontroverznom, The Sun je napisao da je Kinez bio bliže pobjedi, a BBC naglasio da je odluka sudaca izviždana.

Previous articleVIDEO: Hrgović preokretom do pobjede karijere!
Next articlePreminula kćer glavnog ideologa Kremlja, sumnja se na ubojstvo od strane ruskog pokreta otpora

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here