Home Mozaik Glumica se se*sala sa 6 tipova, uključujući i predsjednika: Kad je ostala...

Glumica se se*sala sa 6 tipova, uključujući i predsjednika: Kad je ostala ostali su u šoku

220
0

Anna Nicole Smith bila je američka glumica i model, Playboyeva zečica i žena koja je očarala muškarce diljem planeta.

Budući da joj gotovo nitko nije mogao odoljeti, život su joj obilježile brojne afere, a 90-ih se spetljala s Donaldom Trumpom, a 80-ih bogati naftni poduzetnik J. Howarda Marshalla za kojeg se udala unatoč činjenici da je imao 89 godina.

Zbog veze s 90-godišnjakom s bogatašem mnogi su smatrali da se udala zbog novca, a ona je to demantirala.

– Nikad me nitko nije volio i poštovao kao on, a ja njega volim zbog toga. Dosta mi je optužbi da sam sponzoruša. Staračke pjege me jednostavno pale. Nitko me nije poštovao, volio i radio sve te stvari za mene, rekla je o svom starijem suprugu.

– Potrošio je milijune na mene, to zapravo i nije novac – rekla je jednom prilikom.

Nakon nešto više od godinu dana Howard je preminuo. Nastavila je trošiti njegov novac, a 1996. proglasila je bankrot. Završila je na sudu sa sinom pokojnog supruga koji je tvrdio da je brak njegovog oca i starlete ništavan, a kao razlog je naveo da mu je otac star i senilan.

Nije se snašla u situaciji u kojoj se našla, podvrgla se plastičnim operacijama nakon neuspjeha kao glumica i model, a potom se počela drogirati. U jednom trenutku je ostala u drugom stanju.

– Sama sam otkako mi je muž umro. Uglavnom sam doma, ne izlazim. Teško je ići na sastanke kad si cijelo vrijeme kod kuće. Onda te nitko neće – objasnila je nekoliko mjeseci prije nego što je ostala trudna.

Rođenje ove manekenke pratio je cijeli svijet putem televizijskih kamera, no postavilo se samo jedno glavno pitanje, tko je otac njezine djevojčice? Čak šest muškaraca radilo je DNK test, a ona je tvrdila da joj je otac pokojni suprug. Naime, rekla je da je zamrznula njegovu spermu i uz pomoć nje zatrudnjela.

Međutim, kasnije se ispostavilo da je djevojčicin otac Larry Brickhead s kojim je hodala jedno vrijeme. Anna je nastavila paziti na svoju djevojčicu, ali imala je neobične načine skrbi. Od rođenja djeteta željela je da joj dijete bude top model pa ga je izgladnjivala, tvrdi djetetova dadilja.

– Iako je znala da je ispravna količina hrane 84 grama svaka tri sata, inzistirala je da joj dajem 70 grama – rekla je dadilja.

Samo sedam mjeseci nakon što je rodila djevojčicu Danielin, Anna Nicole Smith tragično je preminula nakon uzimanja nekoliko različitih lijekova, što je potvrdila i obdukcija. Njezinu djevojčicu nastavio je odgajati biološki otac, a sada je sretna tinejdžerica.

Danielin danas ima 14 godina i svoju majku praktički nikad nije upoznala, no odlučila joj je odati počast na svoj način. Zajedno sa svojim ocem Larryjem, ova tinejdžerka obišla je sva mjesta koja su nekada značila njenoj majci. Posjetila je Meheju u Teksasu, gdje je poznata ljepotica provela djetinjstvo, a otišla je i u Los Angeles, gdje je prvi put vidjela stvari koje su pripadale njenoj majci, a koje je uprava sačuvala nakon njene smrti.

– Danielin je sada tinejdžerica i ne zna puno činjenica o svojoj majci. Kao otac djevojčice koja je tako mlada ostala bez majke, pomislio sam, zašto joj ne pokazati njezine početke. Iskreno, ni ja nisam znao neke detalje iz njezina života – rekao je Larry Birkhed.

Previous articleRijeka izjednačila negativan rekord star 60 godina!
Next articleBaka Prase stigao u policijsku stanicu: Pokazivao srednji prst i vrijeđao Željka Mitrovića

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here