Home Mozaik Golemi NLO ugasio deset nuklearnih projektila SAD-a, u utorak konferencija za medije!

Golemi NLO ugasio deset nuklearnih projektila SAD-a, u utorak konferencija za medije!

1250
0

Robert Salas, kapetan Ratnog zrakoplovstva SAD-a, ostao je dosljedan svojoj priči koja kaže da je svojedobno vidio ogroman NLO kako gasi nuklearno naoružanje SAD-a.

Međutim, unatoč tome što je odmah nadređene o svemu izvijestio, on i njegov zapovjednik bili su prisiljeni potpisati zavjet da nikad neće govoriti o jednom od najnevjerojatnijih susreta s NLO -ima u povijesti, prenosi priču The Sun.

Incident se, prema svjedočenju Salasa, odvio 24. ožujka 1967. godine u zračnoj bazi Malmstrom u Montani, u vrijeme dok je bio dežurni zapovjednik tajnog podzemnog postrojenja za kontrolu lansiranja.

“Bio sam zadužen za deset nuklearnih projektila u vrijeme kada je NLO stigao iznad našeg postrojenja, a dok je lebdio tamo vidjeli su ga svi naši stražari. Nalazio sam se u tom trenutku ispod zemlje zaključan u betonskoj kapsuli. O svemu su me izravno izvijestili stražari”, kazao je za The Sun Online i nastavio:

“Dok je objekt bio iznad nas, izgubili smo svih deset projektila zbog kvara navođenja i upravljanja”, prisjetio se događaja Salas i naglasio da je istodobno gašenje svih projektila bilo nemoguće jer je svih deset nuklearnih projektila Minuteman radilo na međusobno neovisnim sustavima.

“Napad je zahtijevao razinu sofisticiranosti koju nijedan čovjek u to vrijeme nije posjedovao”, tvrdi Salas.

Rakete su odjedanput otišle u stanje takozvanog “zabranjenog kretanja”, što je značilo da ih nije mogao aktivirati i lansirati čak i da je to htio.

Taj očigledan prikaz moći od strane NLO -a došao je na vrhuncu Hladnog rata, u trenutku kada su SAD i Sovjetski savez bili spremni za Armagedon.

Salas ni danas ne dvoji da su u pitanju bili izvanzemaljci, svega se sjeća kao da se dogodilo jučer, a utorak u Washingtonu planira održati konferenciju za novinare na kojoj će svijetu, zajedno s ostalim bivšim vojnicima, predstaviti dokaze o NLO-ima.

“Taj objekt, bez obzira na to što je bio, morao je poslati signal svakoj raketi zasebno i onemogućiti sustav navođenja. Trebao nam je čitav dan da ponovno osposobimo oružje i nismo mogli pronaći nikakva fizička oštećenja, kao ni objašnjenja za iznenadni problem s projektilima”, rekao je.

Salas je svemu dodao da se osam dana ranije, 16. ožujka 1967., nešto slično dogodilo i u drugom postrojenju za upravljanje lansiranjem projektila.

“Mogu samo nagađati zašto se je do toga došlo. Osobno mislim da je to jednostavno bila poruka svima nama na Zemlji da se moramo riješiti nuklearnog oružja”, rekao je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here