Home Vijesti Google adplanner za PGŽ: 1. Rijekadanas, 2. Novi list, 3. nekretnine-rijeka.com

Google adplanner za PGŽ: 1. Rijekadanas, 2. Novi list, 3. nekretnine-rijeka.com

1578
11

Rijekadanas.com je i u mjesecu rujnu zadržao mjesto najjačeg regionalnog portala za područje Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke je prema statistici Google Adplannera. Takav rezultat Rijekadanas postiže po kriterijima ‘Best match’ koji pokazuje izbalansirane rezultate u kategoriji manjih i većih websiteova na određenom području te ‘composition index’ koji prikazuje posjećenost manjih websiteova.

Prema oba kriterija, Rijekadanas je u mjesecu rujnu postigao najviši rezultat, ispred internetskog portala Novog lista, koji ima veću posjetu, ali je orijentiran i na posjetitelje izvan riječke regije. Na treće mjesto plasirao se www.nekretnine-rijeka.com, a na četvrto www.izlasci.net.

Previous articlePožar na teglenici u Kostreni
Next articleNives Martinaš i Iva Vlahek – Tri medalje za naše najbolje boćarice

11 COMMENTS

 1. Vidim da ste pročitali Murphyeve zakone: “Vjerujem samo onoj statistici koju sam sam krivotvorio!”
  Imate najveću posjećenost u kategoriji “karneval”, što i nije tako loše, s obzirom da još nije sezona karnevala.

  Mislim da biste ovu stranicu trebali, kako zbog sadržaja, tako i zbog ljudi koji je uređuju, nazvati http://www.ppp.com
  Ovo “PPP” znači : Portal Propalih Političara

 2. Ispričavam se na prijedlogu novog naziva portala: već postoji web stranica s tim imenom i prilično je kvalitetna što je dodatni dokaz da nema veze s ovim portalom.
  Obzirom da neki od vas očito imaju problema s alkoholom, možete se nazvati i Portal Iskrenih i Čestitih Konzumenata Alkohola.
  Kraticu kreirajte sami.

 3. (k)litoris, zašto mijenjaš nickove? tvoja kombinacija frustracije najjačim regionalnim portalom i uzaludnih pokušaja da se ispadne duhovit je vidljiva i s jupitera. žao mi je što su te degradirali u direkciji za mjesnu samoupravu ali svoje frustracije pokušaj liječiti negdje drugdje. ovdje teško da ti netko može pomoći.

 4. “Rijekadanas.com je i u mjesecu rujnu zadržao mjesto najjačem regionalnog portala za područje Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke je prema statistici Google Adplannera. Takav rezultat Rijekadanas postiže po kriterijima ‘Best match’ koji pokazuje izbalansirane rezultate u kategoriji manjih i većih websiteova na određenom području te ‘composition index’ koji prikazuje posjećenost manjih manjih websiteova.”

  Kako uspijete u toliko malo teksta učiniti toliko pogrešaka, meni nije nikako jasno!! Čita li itko ovo, pa da reagira i ispravi?? Katastrofa!

  O samoj istinitosti podatka o najposjećenijem regionalnom portalu ne vrijedi ni trošiti riječi!

 5. f1: ‘ovdje teško da ti netko može pomoći’ – da ovo shvatimo kao priznanje da se iza ovog portala skrivaju bespomocni koji bi htjeli vlast u Rijeci? 🙂

 6. klitoris & comp kako vam ne dosadi svaki mjesec reagirati na isti način nakon objave rezultata? ne kaže se bez veze da ništa ne boli toliko kao istina 🙂

 7. Nije mi izašlo kao vama jer ne znam kojim putem klikanja (2 klika?) ste došli do tog screenshoota! Može detaljnije upute za manje upućene?
  Moj se post više odnosio na množinu tipfeler i gramatičkih pogreški, pa sam i ukazao na to da bi bar to mogli ispraviti!

  npr. ne najjačem nego najjačeG …
  zatim izbacite JE da ostane samo … prema statistici …
  pa dvaput manjih manjih?

  što se tiče najposjećenijeg, nek je tako … ali pišite malo pažljivije (ili ispravljajte kad vam na greške ukažu!)

 8. zokxy – odite na google adplanner – ulogirajte se – search by audience – croatia – primorsko goranska – best mach.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here