Home Sport Goran Tomić se predstavio na Rujevici, osvrnuo se i na incident s...

Goran Tomić se predstavio na Rujevici, osvrnuo se i na incident s navijačima

932
0

Goran Tomić i službeno je predstavljen na Rujevici kao novi trener Rijeke.

– Ukazana mi je velika čast i prilika da vodim jedan od najvećih hrvatskih klubova. Želim biti trener velikog kluba i boriti za trofeje. Zahvaljujem se na velikom povjerenju i časti koja mi je ukazana. Izazova se ne bojim s obzirom na situaciju u klubu. Sa svojim stožerom ću napraviti sve da ostvarimo sve ciljeve Rijeke, da ne vjerujem u kvalitetu ove ekipe ne bih bio tu, čekao bih drugu ponudu. Nisam dvojio ni sekunde kada sam dobio poziv, odmah sam prihvatio ponudu i sljedeće jutro se pojavio na Rujevici. To dovoljno govori o mojoj želji i volji da vodim ovaj klub. izjavio je Tomić pred novinarima te odgovorio da se nije još čuo s Rožmanom ali sigurno hoće.

Osvrnuo se i na prošlogodišnji incident na Rujevici kada je izjavio da je kao trener najviše vrijeđanja doživio upravo u Rijeci.

– To je bio neki incident ali idemo dalje. U tom trenutku sam vodio Lokomotivu i davao sve za te boje kluba, kao što ću sada dati sve od sebe na klupi Rijeke. Jedva čekam punu Rujevicu napokon navijanje za moju ekipu. S te strane nema problema. Imao sam velikih pobjeda i u Osijeku i na Maksimiru, ali Rijeku na Rujevici nisam uspio pobijediti. Specifična je ovdje atmosfera, protivnicima je teško igrati, rekao je Tomić i osvrnuo se na težak raspored pred klubom koji preuzima.

– Rekli su da nema goreg rasporeda, ali prepun sam energije i želje da to okrenemo i promijenimo. Kvalitete u ekipi ima, napravit ćemo sve da se u ova dva dana najbolje pripremimo za Osijek. Ne bih još o formacijama ali sigurno će doći do promjena jer da je bilo sve dobro, ne bih ovdje ni došao – zaključio je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here