Home Najnovije ‘Goran voli fantazije, to nije dobro. Novakov otkaz Ivaniševiću najbolja odlukai

‘Goran voli fantazije, to nije dobro. Novakov otkaz Ivaniševiću najbolja odlukai

122
0
hq720 (36)
hq720 (36)

Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Srbije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića. Srpski tenisač, najbolji na svijetu, a za mnoge i najbolji svih vremena, i legenda hrvatskog tenisa potvrdili su raskid suradnje koja je trajala od ljeta 2019. godine.

“Presudili su rezultati. Novak je ustanovio da mu Ivanišević više ne može pokloniti pažnje koliko mu treba. Očigledno je da treninzi više nisu bili aktivni, da je došlo do zasićenja. Mislim da je Novak donio dobru odluku. Vidjet ćemo hoće li to sve biti uspješno. Moje mišljenje je da će biti”, rekao je Armenulić za Kurir, a prenosi B92.net u tekstu pod naslovom “Novakov otkaz Ivaniševiću je najbolja odluka – znam tko je idealan za trenera”.

Tekst se nastavlja podsjetnikom da Armenulić odlično poznaje obojicu igrača i izjavom srpskog teniskog stručnjaka: “Goran je bio moj igrač. Odlično ga poznajem. Voli fantazije, a to nije dobro za trenera. Posebno trenera koji vodi brigu o najboljem na svijetu. Plus, nisam siguran da dobro zapaža detalje u teniskoj igri.”

Lendl bi mogao nastaviti tamo gdje je Ivanišević stao

Armenulić je rekao da je Đoković shvatio “da mora popraviti volej, servis, još neke važne stvari u svojoj igri” i dodao da je siguran kako već ima u vidu tko će biti njegov sljedeći trener. On sugerira da bi idealno rješenje bio Ivan Lendl, bivši najbolji tenisač svijeta, koji je, među ostalim, odveo Andyja Murraya do svjetskog broja 1, dva naslova u Wimbledonu i jednog na US Openu.

“Novaku je sada najvažnije vratiti samopouzdanje. A svjedoci smo da to kod njega ide vrlo brzo. Ako mu novi trener bude Lendl, očekujem pozitivan rezultat. Ipak, bit će teško. Ne treba zaboraviti da javnost sve osim Novakovog osvajanja trofeja ili turnira doživljava kao neuspjeh. A to je veliko opterećenje”, zaključio je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here