Home Mozaik Gorski kotar Bike Tour: Doživljaj koji trebaš na 2 kotača

Gorski kotar Bike Tour: Doživljaj koji trebaš na 2 kotača

557
0

Nakon uspješno organiziranog prvog vikenda Gorski kotar Bike Tour-a u Lokvama i Lividragi, goranska biciklistička priča ide dalje.
U subotu, 2. kolovoza, u Vrbovskom u sklopu tradicionalne manifestacije Sportsko ljeto održat će se još jedno druženje na 2 kotača prilikom kojeg će svi sudionici imati prilike pobliže se upoznati s prirodnim i kulturno-povijesnim atrakcijama Vrbovskog kraja.
Domaćini TZ Grada Vrbovskog, priredili su niz sportskih događanja: dječju natjecateljsku biciklijadu, Ekipnu utrku za bicikliste i trkače, te već tradicionalnu cross utrku ‘Jelenski jarak’. Gorski kotar Bike Tour ove godine upotpunjuje taj koloplet.
Kao i na prethodnom Gorski kotar Bike Tour-u, svi sudionici moći će birati žele li voziti individualno ili u timu, a biciklistima će biti na raspolaganju 2 staze.
Obilježena staza duga 39 km s oko 850 metara ukupnog visinskog uspona protezat će se od Kamačnika u smjeru Gomirja te preko Bijele Kose i Jablana nazad u Kamačnik. Sudionici s manjom kondicijom moći će odvoziti kraću stazu od 18 kilometara.
Prijave i okupljanje svih sudionika bit će na ulazu u kanjon Kamačnik od 9 do 10 sati.
Svi sudionici Gorski kotar Bike Tour-a, predstojećeg će vikenda imat prilike vidjeti, upoznati se i doživjeti atrakcije Vrbovskog – zaštićeni krajolik Kamačnik, dolinu rijeke Dobre, manastir u Gomirju, Bijelu Kosu, a uz to će i degustirati autohtone proizvode goranskog kraja.
Predprijave za biciklijadu primaju se putem e-pošte info@gorskikotarbike.com zaključno do srijede, 30.7. u 14 sati.

Svi ostali detalji nalaze se na web stranici www.gorskikotarbike.com.
Gorski kotar Bike Tour ovaj puta zajednički organiziraju Turistička zajednica Grada Vrbovskog i Promotiv, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Kvarnera.
Sljedeće biciklističko druženje Gorski kotar Bike Tour-a održat će se 9. kolovoza u Ravnoj Gori i 10. kolovoza u Skradu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here