Home Sport Kek: Slatko je pobjediti u ovom derbiju! (VIDEO)

Kek: Slatko je pobjediti u ovom derbiju! (VIDEO)

2437
0
foto: nk-rijeka.hr
foto: nk-rijeka.hr
foto: nk-rijeka.hr

Vatromet je ponovo odjekivao nad Kvarnerom kojem je to zadnjih godina postao glasnik pobjeda Rijeke. Ove prekrasne nedjeljne večeri u 120. ligaškom ogledu rivala s obala Jadrana Rijeka je slavila na krilima sjajnog Andreja Kramarića koji je od 11. do 30. minute postigao tri pogotka i odškrinuo vrata još jednoj velikoj pobjedi.
Razlog je to za zadovoljstvo trenera Matjaža Keka čija Rijeka igra odlično posljedica čega je deseta uzastopna pobjeda u službenim utakmicama. Sjajni riječki niz počeo je još u prošlom prvenstvu domaćom pobjedom protiv Hrvatskog dragovoljca i preko finala Kupa, Superkupa i UEFA Europa lige zaustavio se na brojci – 10. Za sada…
– Jedan lijepi niz, sve je to OK, ali… Brine me što nemam rotaciju za vezne igrače koji se jako troše. Ali pokušat ćemo nešto smisliti. U konkurenciju sada ulazi Čanašđija, tu je i Pušić… Čeka nas put na Farske otoke gdje se na igra na umjetnoj travi. Sve to izgleda jednostavno, ali treba to pripremiti, organizirati, odigrati, potvrditi da si favorit. Ali idemo dalje, živimo od utakmice do utakmice, od suparnika do suparnika. Pokušavam izvući maksimum iz momčadi i čvrsto se nadam da će se ovaj naš pobjednički niz nastaviti – rekao je Matjaž Kek na konferenciji za novinare nakon utakmice u press centru iznad kojeg je trajala „fešta“ navijača Rijeke.
– Uvijek je slatko pobijediti u ovom prestižnom jadranskom derbiju. Tekma puna lijepih golova i dobrih poteza pojedinaca. Hajduku i ostalim klubovima želim puno sreće u Europi. Na kraju utakmice smo i jedni i drugi pali u tempu. Drago mi je što je na igralištu sve bilo korektno, a utakmica prava reklama za HNL. Čestitke igračima, idemo dalje… – dodao je Kek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here