Home Najnovije Govor mržnje na profilu predsjednice Zajednice žena ‘Katarina Zrinski’ PGŽ

Govor mržnje na profilu predsjednice Zajednice žena ‘Katarina Zrinski’ PGŽ

1985
2

Tjedan dana uoči drugog kruga predsjedničkih izbora, razbuktao se rat izmedju crvenih i plavih. Javni prostor prsti od primjera govora mržnje jednih i drugih, a na jedan klasičan primjer upozorio nas je naš čitatelj. Radi se o facebook profilu predsjednice Zajednice žena “Katarina Zrinski” HDZ-a Primorsko-goranske županije Rosande Mijolović Dukić koja je ujedno i nacionalna dopredsjednica iste organizacije.
Nakon prebrojavanja krvnih zrnca zaposlenika nacionalne televizije, Mijolovic Dukic je ustvrdila kako joj je gadljivo gledati TV kucu koju vode Srbi.
‘Srusila bih crvenu televiziju da nikad vise Srbi u mojoj Hrvatskoj ne harace nad mojim svetinjama!’, porucuje u nacionalnom zanosu predsjednica regionalne udruge Zajednice zena HDZ-a ‘Katarina Zrinski’.

2 COMMENTS

  1. Rosanda sunce nase ajd se vrati u svoj rodni kraj u hercegovinu , gdje je vrlina mrziti, a nas kraj nas Kvarner postedi smrada tebi slicnog

  2. žalosno je da u dijelu Hrvatske koji je po mome mišljenju najtolerantniji,ima ovakvih osoba…nijedan grad u državi se po toleranciji nemože mjeriti sa Rijekom…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here