Home Sport Gračan: Dobili smo gol iz jednog udarca prema golu

Gračan: Dobili smo gol iz jednog udarca prema golu

575
0

Moramo što prije zaboraviti ovaj bolan poraz. Puno šansi nismo iskoristili, pogodili smo i vratnicu, a iz jednog jedinog pravog udarca prema našem golu primili smo pogodak. Mislim da smo zaslužili bolji rezultat i da bi remi bio pravedniji. Bili smo slabiji za neigranje Štroka, a vidjelo se i da igrač više često ne donosi prednost jer mobilizira protivničku momčad. Mislili smo da utakmicu možemo privesti kraju makar s neodlučenim rezultatom ali nismo imali sreće i udarac Brkljače u zadnjim trenucima nas je nokautirao i odveo u poraz, razočaran je iza utakmice bio trener Rijeke Nenad Gračan.

Sasvim suprotno raspoloženje vladalo je suparničkim taborom, a posebno nadahnut bio je trener Hajduka Stanko Poklepović.
– Čestitam svojim igračima ali i protivnicima na vrhunskom fair-playu. Utakmica je bila žestoka ali u granicama korektnosti. Mi smo neuništivi, Hajduk je neuništiv! Mislim da smo zasluženo pobijedili bez obzira na igrača manje, ali me je stid da netko dijeli pravdu na ovakav način. Javili su mi odmah da je komentator na televiziji već slavio Dinamovo prvo mjesto, misleći da će u Rijeci ostati neodlučeno, ali se dogodio obrat jer je Hajduk pobijedio, makar s igračem manje, zaključio je trener Hajduka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here