Home Vijesti Građanka optužuje TD Rijeka Plus za neprofesionalno ponašanje i štetu na vozilu

Građanka optužuje TD Rijeka Plus za neprofesionalno ponašanje i štetu na vozilu

258
0

Građani Rijeke sve više izražavaju svoje nezadovoljstvo i frustraciju zbog neprofesionalnog ponašanja i odbijanja odgovornosti komunalne tvrtke TD Rijeka Plus d.o.o. Nakon niza nesreća na gradskim prometnicama, javnost se ponovno digla zbog posljednjeg incidenta u kojem je automobil naše čitateljice oštećen prolivenom bojom tijekom radova na prometnim trakama.

Prepiska koja nam je ustupljena, svjedoči o frustraciji i razočaranju čitateljice zbog odnosa TD Rijeka Plus d.o.o. prema njenom problemu. U svom prvom e-mailu, poslanom 17. listopada 2023., oštećena građanka je jasno izrazila svoj zahtjev za naknadu štete na svom vozilu, uz fotografije koje potvrđuju incident. Međutim, u odgovoru koji je stigao od komunalne tvrtke, nije se prepoznao problem i nije ponuđeno rješenje.

Nakon neuspješnog prvog pokušaja rješenja situacije, čitateljica se odlučila obratiti policiji kako bi se napravio službeni zapisnik o događaju. Ona također ističe svoju spremnost da pruži kopiju zapisnika komunalnoj tvrtki kako bi zajedno mogli razmotriti detalje incidenta.

Najnoviji odgovor od TD Rijeka Plus d.o.o., koji je stigao 23. listopada 2023., ponovno negira odgovornost tvrtke i tvrdi da nisu obavljani radovi u Ulici Šetalište Ivana Gorana Kovačića. Ovakva tvrdnja stoji u očiglednom kontrastu s dokazima koje pružaju fotografije.

Ovakvo odbijanje priznanja odgovornosti i nedostatak suradnje mogli bi rezultirati pravnim postupcima i dodatnim gubicima za građane.

Očekujemo da će ova priča potaknuti građane na veću svijest o svojim pravima i potrebu za odgovornošću lokalnih komunalnih tvrtki. TD Rijeka Plus d.o.o. će, s obzirom na javni interes i transparentnost, morati pažljivo razmotriti svoj pristup u ovakvim slučajevima kako bi očuvali svoj ugled i povjerenje građana.

Odgovor iz TD Rijeka Plus pročitajte na linku.

Previous articleLeko dobio otkaz, Karoglan je novi trener Hajduka!
Next articleDetalj iznad vanjske klime oduševio je ljude na FB-u, ovog se samo Dalmatinac može sjetiti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here