Home Sport Grci objavili nove snimke: Šarić pretučen ležao bez svijesti

Grci objavili nove snimke: Šarić pretučen ležao bez svijesti

192
0
7b03c3c7 6bdf 4efb b98f 49a73f60bd24 (1)
X

Na internetu su se pojavile snimke koje prikazuju fizički sukob hrvatskih košarkaških reprezentativaca, Darija Šarića i Ivice Zupca, s nepoznatim osobama u noćnom klubu u Ateni. Incident se dogodio u večeri nakon poraza Hrvatske od Grčke u finalu kvalifikacija za Olimpijske igre.

Snimke Ponovno Dostupne Zahvaljujući TMZ Sportsu

Prvotna objava s videozapisima ubrzo je obrisana, no snimke su sada ponovno dostupne zahvaljujući američkom mediju TMZ Sports. Na snimkama se vidi kako se Zubac nagurava s nekoliko ljudi, a u jednom trenutku poletio je i stol. U sukobu se potom pojavljuje i Šarić, koji je na drugoj snimci prikazan na podu dok ga netko guši s leđa.

Detalji Incidenta

Prema objavama na društvenoj mreži X, sukobu su prisustvovali i “još neki hrvatski košarkaši”, a sukobili su se s nekoliko lokalaca. TMZ navodi da se incident dogodio oko 5:30 ujutro. Izvori su potvrdili Indexu da su košarkaši imali slobodnu večer nakon poraza, jer su se s reprezentativne akcije vraćali samostalno, a ne u organizaciji Saveza.

Reakcije Hrvatskog Košarkaškog Saveza

Index je poslao službeni upit Hrvatskom košarkaškom savezu (HKS) oko ove situacije. HKS je odgovorio da su hrvatski reprezentativci bili napadnuti te da su se branili. Tajnik HKS-a Josip Vranković izjavio je kako mu je ovo prvi glas o incidentu te da neće komentirati dok ne sazna više detalja.

Grčki Mediji Otkrivaju Nove Detalje

Grčki mediji objavili su dodatne informacije o tučnjavi, navodeći da su se Šarić i Zubac prvo sukobili s posjetiteljima kluba, a potom i s redarima. U sukobu je navodno sudjelovao i hrvatski nogometaš Panathinaikosa, Tin Jedvaj. Prema izvješćima, hrvatski igrači su zadobili modrice po rukama i nogama, a sukob je eskalirao nakon što je Zubac ušao u žestoku verbalnu raspravu s jednom osobom. Šarić je pokušao intervenirati, ali je ubrzo dobio udarac koji ga je oborio na tlo.

Teške Posljedice za Šarića

Grčki izvori tvrde da je kapetan Hrvatske, Dario Šarić, nakon što je dobio udarce u glavu i tijelo, nakratko ležao nepokretan i bez svijesti. Ovi zabrinjavajući detalji dodatno potresaju cijelu situaciju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here