Home Vijesti Grci: U zatvorima je puno Srba, to stvara probleme

Grci: U zatvorima je puno Srba, to stvara probleme

215
0

Iz pritvorskih centara glavne policijske uprave u Ateni započeo je prijelaz prvih 46 od ukupno 105 pritvorenih optuženika za navijačke nerede. Kako javlja grčki portal Newsit, preostali prijelazi odvit će se u srijedu ili četvrtak.

Konkretno, osmero optuženika već je u zatvoru Korydallos, 12 ih je trebalo biti poslano u zatvor Avlona, a ostali će biti raspoređeni u zatvore Trikala, Larissa, Volos, Nigrita, Komotini, Malandrino, Amfissa, Domokos, Chania, Chios, Grevena, Nafplio, Kos i zatvore u Solunu, ovisno o dostupnosti prostora.

Prema neslužbenim izvorima, 8 huligana će biti premješteno u zatvor Avlona. Upravo prošlog mjeseca tamo je izbila velika tučnjava u kojoj su sudjelovali grčki i albanski zatvorenici protiv sjevernoafrikanaca i arapskih zatvorenika, što je rezultiralo hospitalizacijom više od 10 osoba.

Prema pisanju grčkih medija, vlasti su izuzetno zabrinute za sigurnost u zatvorima. Najveća briga im je veliki broj srpskih zatvorenika diljem zemlje. Portal Newsit piše kako je naređeno da čuvari vode računa o tome da se izbjegavaju kontakti koji mogu dovesti do sukoba, a izrađeni su i planovi pojačanih mjera i nadzora u svim zatvorima.

Previous articleSve više gradova proglašava sajamske dane. Ali po kruh ćete i dalje morati do benzinske pumpe.
Next articleČeški turisti napravili divlji kamp do mora u Grebaštici, fotka izazvala čuđenje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here