Home Vijesti Grupa građana prosvjedovala zbog zvijezde

Grupa građana prosvjedovala zbog zvijezde

3551
3

Veći broj građana okupio se u nedjelju popodne u središtu Rijeke prosvjedujući protiv postavljanja umjetničke instalacije Nemanje Cvijanovića „Spomenik crvenoj Rijeci – samoobrambeni spomenik“ na krov Riječkog nebodera.

Prosvjednici su nakon okupljanja Mostu hrvatskih branitelja, prošli Korzom do Riječkog nebodera, a mirno okupljanje organizirano je putem društvenih mreža.

Iz operativnog dežurstva Policijske uprave primorsko-goranske doznaje se da je policija, temeljem saznanja da je došlo do okupljanja većeg broja građana izašla na mjesto događaja te da tijekom okupljanja nije bilo policijskog postupanja.

Umjetnička instalacija Nemanje Cvijanovića „Spomenik crvenoj Rijeci – samoobrambeni spomenik“ postavljena je u nedjelju ujutro na krovu Riječkog nebodera, na dan odluke o priključenju Rijeke Hrvatskoj, a u sklopu programa Europske prijestolnice kulture, priopćeno je iz Rijeke 2020. (foto: screenshot novi list)

3 COMMENTS

  1. Svim ljubiteljima crvene petokrake, na čelu s govnarom Obersnelom: poserem zvijezdu, Titu i komunizam! Bando zločinačka. Bit će lustracija kad – tad.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here