Home Najnovije Hajduku djelomično usvojena žalba, evo kako će biti kažnjen!

Hajduku djelomično usvojena žalba, evo kako će biti kažnjen!

236
0

Komisija za žalbe Hrvatskog nogometnog saveza reagirala je na Hajdukovu žalbu na odluku Disciplinskog suca Prve HNL Alana Klakočera zbog prekršaja počinjenog na utakmici Hajduk – Osijek te je donijela odluku o djelomičnom prihvaćanju žalbe splitskog kluba.

Podsjetimo, Hajduk je bio kažnjen jedinstvenom kaznom od 70.000 kuna i jednom utakmicom bez gledatelja zbog korištenja pirotehničkih sredstava i diskriminirajućeg ponašanja dijela domaćih navijača tijekom utakmice koja je igrana u sklopu 20. kola Prve HNL.

Hajduk se žalio na tu kaznu, a Komisija za žalbe djelomično je tu žalbu i prihvatila. Kazna koju je Hajduk dobio tako je igranje jedne, prve naredne prvenstvene utakmice, na svom igralištu bez nazočnosti gledatelja na sjevernoj tribini Gradskog stadiona Poljud i novčana kazna u iznosu od 20.000,00 kuna.

Navedeno mijenja kaznu u jedinstvenu kaznu u kaznu zabrane igranja prve sljedeće utakmice na Poljudu bez nazočnosti gledatelja na sjevernoj tribini i novčanu kaznu u iznosu od 70.000 kuna.

Previous articlePred Hrvatskom je utakmica odluke sa Srbijom: ‘Tko god uđe bacit će se na glavu’
Next articleĐoković će ići u pritvor! Pilić: Namjestili su mu bombu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here