Home Mozaik Hakiraju Kacushu zbog ratnog zločinca?

Hakiraju Kacushu zbog ratnog zločinca?

135
0

Naša Kacusha Marija A. Štrajh ima hakiran sav Facebook na kojem osim profila ima i bezbroj stranica na koje joj je iz nepoznatog razloga zabranjena pristup. Isto tako messenger koji je baza komunikacije za sve za fb je nedostupan. Upitali smo je što misli da se događa:
“Ne znam, moguće je sve, od hakiranja ultradesnih zbog prozivanja Kordica, moguće je od ultralijevih jer sam rekla da Kordic nije hrvatsko prezime. Moguće je od bivših frajera iz ljubomore, moguće je od rusa jer imamo prefiks “Stand with ukraine”, moguće je od klinaca iz gluposti kao i od onih koji me prozivaju “prljavom srpkinjom i partizankom”, moguće je da Facebook želi naplatu jer su skočile jedinice praćenosti. Ne znam, kad saznam reci ću u emisiji.

Tjedan što slijedi je lud jer imamo nogometnu priču pred tekmu Rijeka – Hajduk gdje je između ostalih u gostima Milan Radović, legenda riječkoga nogometa. Pa tko živ tko mrtav!

Previous articleTragikomičan video iz Bugarske: Penal za opstanak u 95. minuti, svađa kapetana i napadača tko će pucati, a onda predsjednik kluba izlazi na teren (VIDEO)
Next articleVIDEO: Policija objavila snimku Torcidinog juriša

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here