Home Vijesti Hari Brnad je novi načelnik Policijske uprave PGŽ

Hari Brnad je novi načelnik Policijske uprave PGŽ

103
0

Tijekom dugogodišnje karijere u policiji obavljao je niz policijskih poslova te je više puta pohvaljen i nagrađivan za profesionalno i odgovorno postupanje u službi

Nakon postupka provedenog temeljem Internog oglasa za imenovanje rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova na radno mjesto načelnik/ca policijske uprave, za načelnika Policijske uprave primorsko-goranske imenovan je Hari Brnad.
 
Rješenje novoimenovanom načelniku danas je uručio pomoćnik glavnog ravnatelja policije, načelnik Uprave kriminalističke policije Antonio Gerovac. Prigodom uručenja rješenja o imenovanju, načelnik Gerovac zahvalio se dosadašnjem načelniku Tomislavu Dizdaru na profesionalnom i stručnom radu te  novom načelniku Brnadu poželio dobre rezultate i puno uspjeha u daljnjem radu.
 
Zahvaljujući na ukazanom povjerenju, načelnik Brnad  kazao je da Policijska uprava primorsko-goranska tradicionalno ima povoljno stanje sigurnosti, a sa svojim suradnicima, koji su iskusni u svom poslu, radit će na unapređenju odnosa sa zainteresiranom javnošću u cilju podizanja razine subjektivnog i objektivnog osjećaja sigurnosti. Osvrnuo se i na pripreme za nadolazeću turističku sezonu, a kako bi se održalo povoljno stanje sigurnosti, kako naših građana tako i mnogobrojnih turista koji posjećuju područje Primorsko-goranske županije.
 
Hari Brnad hrvatski je branitelj i dragovoljac Domovinskog rata, nositelj nekoliko odlikovanja. Tijekom dugogodišnje karijere u policiji obavljao je različite policijske poslove te bio rukovoditelj u Specijalnoj jedinici policije Rijeka, Policijskoj postaji Opatija, službama u Sektoru kriminalističke policije te zamjenik načelnika policijske uprave.
 
Za profesionalno i odgovorno postupanje u službi više je puta pohvaljen i nagrađivan, a 2018. godine je zajedno s još nekoliko policijskih službenika dobio i Godišnju nagradu Ministarstva unutarnjih poslova za skupinu. (MUP)

Previous articleŠest Čečena nastupa za Francusku reprezentaciju, Rusi tvrde: “To je zato što Francuzi idu na gej parade”
Next articleObjavljeno službeno ime novog Osijekova stadiona

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here