Home Vijesti HDZ-ovka iz Delnica izvrijeđala Katarinu Peović:: ‘Pokazuje rusoljubno srce. Možda i srboljubno’

HDZ-ovka iz Delnica izvrijeđala Katarinu Peović:: ‘Pokazuje rusoljubno srce. Možda i srboljubno’

80
0

Katarina Peović postavila je pitanje o rastu plaća. Upozorila je da udruge spremaju prosvjede. Pitala je i o privatnim plažama na Ugljanu s kojima se hvali investitor.

“Vi ne samo da niste glasali za onu deklaraciju o Ukrajini, nego niste ni sada”, rekao je Plenković i dodao: “Usto optužujete Vladu da je kvislinška. Zakon o pomorskom dobru prihvatila je Vlada, nema situacije u kojima se ljudima ne može dozvoliti dolazak na plažu. Čitajte zakone, iznesite argumente. Suzdržite se od teških riječi. Sve te vaše komentare možete mačku o rep objesiti. I ne govorite više da je ovo kvislinška Vlada. Zašto i za koga vi radite, gospođo, to je pravo pitanje.

” Majda Burić je napala Peović da ima rusoljubno srce, a spominjala je i obiteljsko nasilje: “Osim što kontinuirano pokazuje svoje rusoljubno srce, vjerojatno i srboljubno, ona je prema napisima medija fizički napala partnera, ona vrši nasilje kod kuće…” Jandroković je upozorio Burić da se ne spušta na takvu razinu, a zanimljivo je bilo vidjeti kako je Peović na sve te uvrede reagirala.

Burnu raspravu možete pogledati na linku.

Previous articleOtkrivena kazna za policajca koji je nakon utakmice u Splitu pretukao mladog kuhara: ‘Povrijedio je dužnost‘
Next articleČačić progovorio o ozljedi Petkovića i zabrinuo navijače! Otkrio kakva je situacija s odlaskom Livakovića

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here