Vijesti

HDZ zbog putovanja Udruge Gomirje u Čačak tražim ostavku Petra Mamule

HDZ zbog putovanja Udruge Gomirje u Čačak tražim ostavku Petra Mamule

Županijski vijećnici HDZ-a Dinko Beaković i Lovorko Gržac ponovno su se na konferenciji za novinare u Rijeci osvrnuli na putovanje Udruge Gomirje 1599. te službeni put zamjenika župana Petra Mamule u kolovozu u Čačak, u sklopu kojeg su posjetili i festival trube u Guči, javlja Radio Rijeka.

Lovorko Gržac smatra da je nedopustivo da Primorsko-goranska županija plati 15 tisuća kuna put udruzi iz Gomirja te sve troškove službenog putovanja Petru Mamuli, kako bi o trošku stanovnika PGŽ-a boravili na, kako su rekli, “četničkom derneku”.

Od župana Zlatka Komadine Gržac traži da se očituje po tom pitanju, dok od zamjenika župana Mamule ne traži ispriku nego ostavku, jer je kao dužnosnik Županije, smatra Gržac, odmah morao napustiti Guču kada je vidio da se tamo maše zastavama pod kojima su četnici ušli u Vukovar.

Ovo je sramota za sve poštene Srbe, stanovnike Primorsko-goranske županije, rekao je Gržac. Novinarima su tijekom konferencije za novinare prikazane videosnimke s Festivala trube u Gući, kao i snimka na kojoj se vidi kako Dijana Trbović iz Udruge Gomirje pleše kolo s muškarcima koji na glavi nose šajkače.

Povod današnjem istupu riječkih HDZ-ovaca je redovita konferencija za novinare župana Komadine održana u ponedjeljak, na kojoj je zamjenik župana Petar Mamula stavio točku na svoju izjavu o tome “da je Gomirje malo srpsko selo u ‘ajmo reći Hrvatskoj”, naglasio je Dinko Beaković.

 

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Predstavljanje obnovljene povijesne vodospreme Podvežica

spMarch 21, 2019

Obersnel zadovoljan komunalnim redarima, grad nabavlja kamere za kažnjavanje nepropisnog parkiranja

spMarch 20, 2019

S otuđenim vozilom prouzročio prometnu nesreću

spMarch 20, 2019

FOTO: Znanstveni skup ‘300 godina proglašenja Rijeke slobodnom lukom’

spMarch 19, 2019

U parku u Rijeci curicu i dječaka napao nožem, objavljeni detalji

spMarch 19, 2019

28-godišnjak vozio Bmw Zg oznaka i napuhao 2,17 promila!

spMarch 19, 2019

Snježna mećava na Učki

spMarch 18, 2019

Svečanom akademijom obilježeno 300 godina od proglašenja Rijeke slobodnom kraljevskom lukom

spMarch 18, 2019

Vozio ‘alfu’ s 2,11 promila pa udario u teretno vozilo

spMarch 18, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.