Home Sport Hoće li nakon Jadranskog derbija zamirisati titula ili fritula?

Hoće li nakon Jadranskog derbija zamirisati titula ili fritula?

209
0

Rasprodana Rujevica i Jadranski derbi. Nikada veće tenzije, pobjednik će preuzeti vodeću poziciju na ljestvici! Hajduk je u prošlom kolu svladao Dinamo, a sada će ga dočekati najjači napad lige: Ivanović, Pašalić, Fruk, Pjaca, Janković, Momo Yansane, Obregon…Ne znaš s koje strane prijeti veća opasnost.

Splićani u Rijeku dolaze u euforiji, trener Rijeke Sopić uoči utakmice mora smiriti i opustiti svoju mladu momčad. Utakmica će se pratiti i u Zagrebu, Dinamu bi najviše odgovarala nula ali oni trenutno imaju više problema sami sa sobom nego s glavnim rivalima u prvenstvu.

Vatreno će biti na tribinama, Armada sprema posebnu feštu, Torcida će napuniti kavez na jugu. Navijačka uvertira u utakmicu je već odrađena, po riječkim kvartovima su sinoć zasjali novi navijački murali, a Torcida je organizirala noćni sprovod na Kantridi. Utakmica se igra u svijetlu velikih navijačkih tenzija, puno je toga na repertoaru što nema puno veze sa sportom. Dugo je HNS žmirio na oba oka nakon prostačkih izljeva i govora mržnje najboljeg igrača Hajduka. Sada se ubiru plodovi takve politike.

Iz HNK Rijeke su uoči utakmice pozvali navijače na sportsko navijanje, nadajmo se da ćemo današnji Jadranski derbi zapamtiti po zbivanjima na terenu, a ne incidentima na tribinama.

Previous articleOdvezao auto na servis, pa doživio živčani slom: sjeo u auto i čekao ženu, dok je ona plaćala u naturi automehaničaru
Next articleGdje možete gledati Jadranski derbi?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here