Home Sport Hoće li Rijeka igrati Superkup?

Hoće li Rijeka igrati Superkup?

164
1

Još uvijek nije otkazan dvoboj lanjskog Superkupa u kojemu trebaju igrati Dinamo i Rijeka, prvak države i pobjednik Hrvatskog nogometnog kupa iz 2020. Zbog pandemije i gustog rasporeda te Dinamova poduljeg europskog puta taj je susret više puta odgađan, do kraja protekle sezone nije se stigao odigrati, pišu Sportske novosti.

Međutim, s obzirom da ovogodišnjeg Superkupa, zbog Dinamove dvostruke krune nema u rasporedu, u Hrvatskom nogometnom savezu i dalje imaju u planu tu utakmicu, ali će o njezinu odigravanju ipak razgovarati s dva kluba. Okvirni je datum 10. srpnja, no kako Dinamo već 6. ili 7. srpnja igra prvu europsku utakmicu, a za tjedan dana uzvrat, pitanje je koliko Modrima odgovara taj meč.

Zato će se za konačnu odluku, vjerojatno, čekati 15. lipnja i ždrijeb prvog pretkola. Ako, primjerice, Dinamo izvuče nekog lakšeg suparnika, možda taj Superkup zagrebačkom klubu dobro dođe kao još jedna jaka provjera uoči starta HNL-a, a izvuku li Modri protivnika koji iziskuje veći angažman ili dulje, kompliciranije putovanje, tada Dinamu možda takav susret s Rijekom neće odgovarati.

Radi se o utakmici od lani pa HNS neće ništa forsirati, već će ići na ruku dvama klubovima i njihovim planovima. Rijeka je tu, ipak, u boljoj situaciji, kasnije započinje sezonu pa se, zapravo, čeka Dinamovo mišljenje o ovoj temi.

Previous articleImunolog Stipan Jonjić: Mislim da će virus još dugo ostati među nama
Next articleBožinović objavio 7 zemalja u koje možemo s covid putovnicama!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here