Home Mozaik Horor u avionu: Veroniki tokom leta napukla glava!

Horor u avionu: Veroniki tokom leta napukla glava!

261
0

Veronika se iz Turske vraća avionom, nekoliko sati nakon operacije, kada joj je tijekom leta doslovno “eksplodirala” glava, a radilo se o operaciji “mačjeg oka”.

– Bili smo u avionu, bilo je hladno, pa smo otišli spavati jer smo putovali od dva ujutro, a ja sam se probudila od jakih bolova. Sve je jako boljelo. Ustala sam, otišla do WC-a i čula pucanj, a srce mi je ubrzano tuklo – objasnila je influencerica.

Objasnila je da se na operaciju odlučila samo nekoliko sati prije leta s dečkom. Tijekom estetskog zahvata kirurg napravi rez na vanjskom kutu vjeđe, prereže tetivu, zategne je i povuče u podignuti položaj, a zatim učvrsti šavovima prije nego što zašije rez.

Međutim, prema njezinim riječima, kirurg koji ju je operirao bio je u velikoj žurbi, te joj je zaboravio dati dokumente koji pokazuju da ima liječničko dopuštenje za putovanje avionom. Veroniki nije bilo dopušteno da se ukrca u avion bez odgovarajuće provjere. Glava joj je bila u zavojima, ukrcala se na let, a onda je u jednom trenutku čula da je nešto puklo i tada je znala da je nešto pošlo po zlu.

– Zarezalo me iza uha i bilo je dosta glasno. Odmah nakon toga počela sam osjećati toplu tekućinu koja mi teče niz vrat… očito je bila krv – rekla je Veronika.

Otkrila je da joj je kirurg tijekom operacije stavio dren iza uha. Međutim, tekućina nije izašla dovoljno, zbog čega je koža natekla, a najlonski šavovi na potiljku popucali. Vjeruje da je cijeloj situaciji pridonio i pritisak u kabini aviona.

– Kad se razbio, odjednom je sva tekućina izašla – rekla je.

Ona i njezin dečko odlučili su zadržati zavoje i maramice na njezinoj glavi tijekom leta, dogovorivši se da procijene štetu i kontaktiraju njezinog kirurga kada slete.

– Do kraja leta imala sam strašne bolove. Bilo je tako vruće i sva se tekućina slijevala u tkiva. Bilo je iskreno odvratno – otkrila je.

Nakon što su sletjeli, isprala je krv iz kose i snimila nekoliko fotografija “velikih rupa” na glavi kako bi ih poslala liječniku. Prema njezinim riječima, samo joj je rekao da nastavi koristiti antibiotsku kremu.

– Ali probudila sam se sljedećeg jutra i rez je bio inficiran. Očito se radi o pucanju šavova u avionu, nije eksplodirao i iscurio mi u mozak – napisala je i poručila ostalim djevojkama da se čuvaju.

Previous articleSutra kreće zaustavljanje rada rafinerije u Rijeci
Next articlePogledajte službeni video kojim Katar najavljuje Svjetsko prvenstvo u nogometu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here