Home Najnovije Hot line Zlatka Sudca

Hot line Zlatka Sudca

935
2

Velečasni Zlatko Sudac, popularni karizmatik i kontroverzni svećenik čije duhovne obnove zabranjuje vrh Katoličke crkve u Hrvatskoj, nedavno je na svom portalu www.velecasnisudac.com otvorio hot line preko kojega posjetiteljima naplaćuje svoje duhovne poruke po svakom pozivu, piše Jutarnji list.

U atomatskoj poruci može se saslušati poruka velečasnog Sudca:

“Čovjek nema krivnju. Postoje uzroci, ali ne i krivnja. Možda je jedina krivnja, ako postoji, ne željeti mijenjati se. Ne željeti živjeti. Osjećaj krivnje zavisi od toga kako se živi prošlost. Ono što je učinjeno i što se nije trebalo napraviti vrzma se po glavi sve dotle da paralizira sadašnji život ili, pak, ga uvelike ometa. Čineći tako, ni ne opaža se da se troši vlastita egzistencija, a životna je energija prikovana na prošlost, katkada sve dotle da nije dovoljna za življenje sadašnjosti. Na prošlost se vraća samo zato da se više u budućnosti ne ponove učinjene pogreške. Teško nama ako ne bismo razmišljali o prošlosti. Jedna je stvar podsjećati se na prošlost, a druga stvar ostati prikovan uz prošlost s osjećajem krivnje. Na duže je staze osjećaj krivnje samouništavajući i definitivno je protiv života”.

Poruke se mijenjaju svake subote. U Sudčevoj udruzi Joshua napominju da se na taj način skuplja novac za održavanje portala, jer činjenica je, kako smo ranije pisali, da financijski Zlatko Sudac ne stoji baš najbolje.

2 COMMENTS

  1. zlatko sudac ili mister euro jer sve što radi ,radi sa eurima i oko eura. Osim što je veliki ljubitelj svih vrsta valute posebnu pažnju posvećuje najgorim desničarima, kriminalcima a osobito su mu dragi ratni zločinci.
    Svaka čast sveti zlatko

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here