Home Sport Neuspjeli pregovori s Rapidom

Neuspjeli pregovori s Rapidom

756
0

Uz kroničan nedostatak novca riječkog nogometnog prvoligaša ozbiljno počinju pritiskati i vremenski rokovi. Nestrpljivo zato na Kantridi čekaju odgovor Sandija Križmana na ponuđeni sporazum o raskidu ugovora kojim bi se igrač odrekao većeg dijela duga. Prvo ročište je na arbitraži HNS-a zakazano za ponedjeljak i ne dođe li do dogovora, lako se može dogoditi da Križman već u ponedjeljak dobije slobodne papire, a klub mu u dogledno vrijeme budu prisiljeni platiti kompletan iznos dugovanja.

Nadali su se na Kantridi da bi malo svjetla na kraju mračnog tunela mogao donijeti Damir Kreilach, odnosno njegova prodaja u inozemstvo. Pregovori s bečkim Rapidom nisu urodili plodom. Neslužbeno, austrijska ponuda nije bila zadovoljavajuća i po svemu sudeći predstoje pregovori s Kreilachovim zastupnikom Dankom Đikićem oko produženja ugovora.

I tu je najveći neprijatelj, vrijeme. Kreilachu ugovor ističe u lipnju iduće godine i već u siječnju slobodno može pregovarati s zainteresiranim klubovima i napustiti klub na ljeto bez odštete.

Utješno je što na Kantridi, za razliku od Križmana, u Kreilachu imaju sugovornika spremnog na suradnju i iznalaženje rješenja u kojem Rijeka ne bi ostala kratkih rukava.(radio rijeka)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here