Home Mozaik Hot učiteljica pokazala stražnjicu pred djecom: Isplivala fotka, učenici ostali u nevjerici...

Hot učiteljica pokazala stražnjicu pred djecom: Isplivala fotka, učenici ostali u nevjerici (FOTO)

453
0

Učiteljica osnovne škole napadnuta je na internetu jer je u učionici nosila usku odjeću koja ističe njezine atribute.

Profesorica likovnog iz New Jerseyja na svom Instagram profilu Toy Box Dollz često objavljuje fotografije svojih outfita za školu.

“Neke fotografije prikazuju učiteljicu kako pozira pored ploče u svojoj učionici, dok druge prikazuju njezine učenike u učionici, iako im se lica ne vide”, izvještava NY Post.

Dok su mnogi hvalili samouvjerenu učiteljicu zbog njezinih modnih objava, neki su roditelji odjevne kombinacije smatrali neprihvatljivima.

Učiteljica se na svom Instagram profilu suočila s reakcijama roditelja koji su izjavili da ne bi trebala nositi takvu odjeću u društvu maloljetnika.

“U učionici si i slikaš se na Instagramu kad si vani. “Pokazivanje fotografija u razredu s guzom u prvom planu vrlo je neprimjereno”, rekao je jedan roditelj. Drugi se našalio: ‘Ta fotografija jednostavno izgleda ludo i tjera te da očajnički tražiš lajkove.’

Učiteljica je objasnila: “Ja sam stvarno, jako dobra učiteljica. Tijekom ljeta studenti su mi slali e-mailove tražeći od mene zadatke. Vole umjetnost. Volim predavati umjetnost. Volim raditi s djecom na stvaranju umjetnosti.”

Pratitelji su profesoricu likovnog obasuli pohvalama, hvaleći njezinu “strast” prema poslu i podsjećajući je da će uvijek biti onih koji će je mrziti.

Jedna njezina kolegica čak je snimila video u kojem podržava učiteljicu i tvrdi da kritičari ovu ljepoticu pokušavaju “otpustiti” s posla.

“Pokušavaju je otpustiti jer je previše seksi”, rekao je glazbenik Joseph Antonio Cartagena u videu na YouTubeu. “Prelijepa je. Previše je krivina”, dodao je.

Previous articleVoditelj kafića mami dao metlu i tražio je da počisti za djetetom.
Next articleDjevojka izašla iz kombija, a svi komentiraju jednu stvar: Internet gori nakon ovog videa!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here