Home Sport Hrgović i Babić slučajno su se sreli na aerodromu. Evo kako je...

Hrgović i Babić slučajno su se sreli na aerodromu. Evo kako je sve prošlo!

298
0

Hrvatski boksači Alen Babić i Filip Hrgović već dvije godine ne prestaju s međusobnim podbadanjima, uvredama, nekad čak i prijetnjama, ali, naravno, uvijek sve u granicama onoga što je sportski i što se može riješiti u ringu potencijalnom borbom spomenutog dvojca.

Babić je nekoliko puta isticao da bi se volio boriti s Hrgovićem, ali ga je njegov kolega po zastavi pod kojom se bore uspješno izbjegavao i odbijao cijelo to vrijeme. Rivalstvo je naraslo do te mjere da u cijelom tom vremenu nikad nisu ni viđeni u istom društvu.

Sve do sada kad su obojica morali letjeti u London. Slučajno su se sreli u zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu. Hrgović je vidio Babića i njegovog trenera Leonarda Pijetraja te došao do njih kako bi ih pozdravio i poželio Babiću sreću u sljedećoj borbi.

Hrgović je u London odletio zbog poslovnih obaveza, a Babića u subotu očekuje dosad najveća borba karijere, protiv poljskog boksača Adama Balskog (16-1-0). U toj borbi napada WBC-ov (Silver) pojas i status izazivača u borbi za pojas protiv bridgerweight prvaka Oscara Rivasa.

Previous articleHrvatski Hansen odabrao Rumunjsku: Kad me u Hrvatskoj ne žele…
Next articleZbog Hajduka i Rijeke radi se posebna TV emisija, legenda Vatrenih pričat će o početku sukoba Torcide i Armade!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here