Home Sport Hrgović zahvalio Babiću nakon meča!

Hrgović zahvalio Babiću nakon meča!

271
0

Filip Hrgović vratio se u Hrvatsku nakon pobjede protiv kineskog borca Zhanga u sunaslovnoj borbi u saudijskoj Džedi. Hrgović je po izlasku iz aviona stao pred hrvatske medije te priznao da nije odboksao najbolji meč u karijeri. Hrvatski boksač, ipak, smatra da je zasluženo pobijedio.

“Sretan sam zbog pobjede. Bio je težak meč. Vidjeli ste i sami. Sretan sam što je otišlo na moju stranu za dlaku i što sam dao zadnje atome snage da uspijem. Moram se boriti za svjetsku titulu u jednom određenom periodu, ali sada, hoće li biti borba za ujedinjenje, hoće li isprazniti jedan od pojaseva… Ta borba može se dogoditi u roku od pola godine, ali i u roku od godine i pol. Dobra stvar je što sam obavezan izazivač i što me nitko neće moći zaobići”, rekao je Hrgović.

“To je bio dojam publike, moj dojam je da sam zaslužio pobjedu, meč je bio jako napet, ali zaslužio sam, što govori i statistika udaraca. Nisam pogledao još meč i snimku, moj dojam i mojih bliskih ljudi je da sam zasluženo pobijedio i da se ne radi o krađi. Bilo je gusto, čak me i rušio, ali na iznenađenje mnogih, skupio sam snage i preokrenuo meč”, rekao je Hrgović.

“Što je sada postao i branitelj? Ja stvarno ništa ne čitam, nisam to vidio, ali eto, ako me branio, hvala mu. Za to bi trebali i raditi, sunarodnjaci smo i bivše kolege. Trebamo se braniti, a ne napadati, to je on radio godinu-dvije. Pričao je gluposti, ali eto, hvala mu ako me branio.”

“Trebao bih boksati još jedan meč ove godine, tamo sredinom ili krajem prosinca. Čeka me 4-6 tjedana odmora pa novi kamp sredinom desetog mjeseca. Moram pričati sa svima, ali to je neki okvirni plan”, zaključio je Hrgović.

Previous articleStranica s 1.7 milijuna pratitelja objavila bizarnu scenu s Hajdukove utakmice
Next articleGuverner Sevastopolja najavio gradnju novih ratnih skloništa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here