Home Vijesti Guverner Sevastopolja najavio gradnju novih ratnih skloništa

Guverner Sevastopolja najavio gradnju novih ratnih skloništa

244
1

Prema njegovom Telegram kanalu, guverner Sevastopolja Mihail Razvožajev naredio je da se po gradu postave znakovi za ratna skloništa.

“Budući da smo još uvijek na razini pripravnosti “žute boje” [teroristička prijetnja], tijekom vikenda smo provjerili stanje u našim skloništima. Dao sam upute da se znakovi postave posvuda gdje se nalaze skloništa, te da se podrumi obilježe plakatima s brojevima telefona i stanova u kojima se nalaze ključevi [skloništa]”, rekao je guverner Sevastopolja.

Razvožajev je na svom Telegram kanalu objavio niz video zapisa snimljenih u skloništima. Prikazuju krevete na kat, kao i kutije s pijeskom i gas maskama. U videima napomenuto je da se skloništa mogu brzo spojiti na vodovod.
Dobili smo mnogo pitanja na društvenim mrežama o znakovima: gdje su iu kakvom su stanju. Neprijatelju je glavni cilj sijati paniku i ne trebamo nasjedati na provokacije. Sevastopolj je pod kišobranom naše protuzračne obrane.

Interfax je izvijestio da je Razvozhaev naredio stvaranje dobrovoljnih uličnih patrola u Sevastopolju. Guverner je na sastanku u gradskoj upravi rekao da je primio poruke od ljudi koji su voljni sudjelovati u danonoćnim patrolama. Također je predložio stvaranje aplikacije na kojem bi stanovnici mogli prijaviti sumnjive osobe i automobile.

U posljednjih nekoliko dana Sevastopolj je više puta aktivirao sustav protuzračne obrane. 20. kolovoza sjedište ruske crnomorske flote u Sevastopolju napadnuto je dronom.

Previous articleHrgović zahvalio Babiću nakon meča!
Next articleŽena je morala na WC svakih 20 minuta, godinu dana je tragala za dijagnozom

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here