Home Mozaik Hrvatski raj krcat turistima: ‘Mjesto je spektakularno, nismo očekivali da će biti...

Hrvatski raj krcat turistima: ‘Mjesto je spektakularno, nismo očekivali da će biti tako lijepo!’

435
0

U špici turističke sezone, na Plitvicama se traži krevet više, a tamošnji kamp bilježi najbolju sezonu u zadnje četiri godine. Ondje su, inače, da bi očuvali taj prirodni dragulj, ograničili broj posjetitelja na dan.

A obilne svibanjske kiše zaslužne su što je plitvički slap i u kolovozu još uvijek raskošna kulisa posjetiteljima za bezbrojne fotografije i selfieje, kaže se u prilogu RTL-a Danas.

Špica je sezone, u park se dolazi najčešće na proputovanju za destinaciju godišnjeg odmora. Nije rijetkost naići na one koje su Plitvice davno očarale.

”Na odmoru smo u Hrvatskoj i stoga smo odlučili posjetiti jezera koja su veličanstvena. Stvarno je lijepo, mirno, opuštajuće…”, kazala je za RTL Ellen iz Francuske.

”Bila je to jao dobra ideja jer smo proveli nekoliko dana u gradovima pa je bila lijepa promjena. Mjesto je spektakularno. Nismo očekivali da će biti tako lijepo”, hvali Plitvice Valeria iz Grčke.

”Gužva je, ali s obzirom da idemo na godišnji odmor na more ovo nam je sputna destinacija. Nismo već dugo bili, a naša unučad još nijednom”, ističe Anka iz Čepina.

Kamp na Plitvicama bilježi ponajbolju sezonu u posljedjnje četiri godine.

”Nove generacije gostiju su aktivni gosti koji biraju turizam u prirodi. A i rijeka Korana daje tomu doprinos tako da smo postali popularniji od nekih morskih destinacija i velikih gradova”, rekao je za RTL Danas Ilija Crnjak, vlasnik kampa u Smoljancu.

Svježina u okrilju šuma i niže temperature nego na obali mnogima su i neplanski produžili boravak na Plitvicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+ (1,00 € = 7.53450 kn)

Previous articleUZNEMIRUJUĆE: Grci objavili snimke zadnjih trenutaka ubijenog navijača AEK-a
Next articleNetko je tijekom vožnje trajektom primijetio bizaran detalj na kamp vozilu, fotka je hit na Fejsu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here