Home Najnovije Hrvatski reprezentativac radi iznenađujući transfer?

Hrvatski reprezentativac radi iznenađujući transfer?

270
0

Ozljeda koju je pretrpio u 24. minuti utakmice između Atalante i Bologne u 29. kolu u prvenstvu gurnula je hrvatskog reprezentativnog veznjaka Marija Pašalića u talijanske medije i na tamošnje portale. Analiziraju se njegovi učinci u aktualnoj sezoni, a ocjene su uglavnom nezadovoljavajuće.

Usporede li se njegove igre u ovoj s prošlom sezonom, može se zaključiti i zašto. Pašalić je u sezoni 2021./2022. postigao 14 i asistirao za devet golova, dok u aktualnoj sezoni ima učinak od dva gola i dvije asistencije. Samo to dovoljno je da se njegova sezona opisuje kao “horor”, “noćnu moru” i “sezona za zaborav”.

“Njegovo pravo lice praktički ni u jednom trenutku nije viđeno i jasno je da igra ispod očekivanja”, nastavljaju se kritike, ali spominje i odlazak iz kluba s kojim je pod ugovorom do kraja lipnja 2025. godine.

Sve ovo moglo bi se pokazati i kao iskorak u Pašalićevoj karijeri, pokaže li se točnim ono što pišu drugi talijanski izvori. Naime, navodno postoji interes koji za Pašalića pokazuje rimski Lazio, što znači i da bi on na ljeto mogao preseliti u novi klub.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here