Home Najnovije HTV: Ovo bi trebao postati novi trener Hajduka!

HTV: Ovo bi trebao postati novi trener Hajduka!

264
0

Nadzorni odbor Hajduka smijenio je predsjednika Lukšu Jakobušića, a potom je na izvanrednoj konferenciji za medije objavljeno da i trener Mislav Karoglan napušta klupu.

Dva velika poteza povučena su nakon što je splitski klub izgubio tri uzastopna derbija – dva od Dinama i jedan od Rijeke – i tako ispao u polufinalu SuperSport Hrvatskog kupa te ostao samo na teoretskoj šansi za osvajanjem SuperSport HNL-a. Dakle, Hajduk je smijenio predsjednika i trenera, dok je sportski direktor Mindaugas Nikoličius zasad ostao.

Josip Pavić i Miroslav Delić su kandidati za predsjednika Hajduka?

Novinarka HTV-a Mirta Šurjak u Dnevniku je rekla da, neslužbeno, postoje dvojica kandidata za idućeg predsjednika Hajduka. Prvi je legendarni golman hrvatske vaterpolske reprezentacije i danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, a drugi nekadašnji čelnik NK Solina, a sad predsjednik Uprave splitskog Vodovoda Miroslav Delić.

Goran Vučević je kandidat za sportskog direktora?

Uz novog predsjednika, prema informacijama HTV-a, došao bi i novi sportski direktor. Nikoličiusa bi tako mogao zamijeniti Goran Vučević. On je u prošlosti bio igrač, trener i sportski direktor Hajduka, pa skaut Barcelone te sportski direktor saudijskog Al Nassra u kojem igraju Cristiano Ronaldo i Marcelo Brozović.

Goran Tomić bi mogao postati trener Hajduka?

Karoglana će privremeno, do kraja sezone, na klupi Hajduka zamijeniti njegov dosadašnji pomoćnik Jure Ivanković. Što se tiče dalje budućnosti, u Dnevniku HTV-a rečeno je da je kandidat za trenera Bilih Goran Tomić, bivši trener Šibenika, Istre, Lokomotive, Rijeke i drugih klubova. Sada vodi Al Bataeh iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here