Home Mozaik Humanitarni picigin ‘Dobri Kamov’ na Sablićevu: Sav prihod ide za prijevoz bolesnih...

Humanitarni picigin ‘Dobri Kamov’ na Sablićevu: Sav prihod ide za prijevoz bolesnih žena

305
0

I ovog kolovoza, točnije u nedjelju 21.kolovoza na plaži Sablićevo, organizira se humanitarni picigin turnir Dobri Kamov, a sav prihod ide za udrugu ‘Srce za nju’ i prijevoz bolesnih žena.

Prijavite se i dobro zabavite jer se radi o amaterskom turniru na kojem se mogu svi okušati. Sudjelovanjem pomažete udruzi, a uz dobru zabavu možete osvojiti i zanimljive nagrade.

– Kotizacija je i dalje 50kn po članu ekipe (nema inflacije, ali možete dati i više), a svi će se šoldi ove godine donirati riječkoj Udruzi “Srce za nju”, koja unatoč svim poteškoćama hrabro i uporno pomaže jednoj od najranjivijih skupina u našem društvu, ženama oboljelim od teških bolesti, voze ih na terapije i sa terapija, voze ih po lijekove, čuvaju ih i paze, rade čuda i daju im do znanja kako nisu same, a u koje nesebično i humano ulažu sebe fantastične djevojke i žene s kojima je gušt surađivati. Imati ćemo opet i najpošteniji mogući tročlani žiri koji će ekipe ocjenjivati iz zalaganja, atraktivnosti igre i simpatičnosti ekipe. Ali, koga briga za poredak i mjesta, ističe glavni organizator humanitarnog picigina Sandi Basić.

Oko 15h počinje okupljanje, a igra se od 16h. Ekipa iz “Kamova” osigurala je muziku, piće dobrodošlice, nagrade i cugu po posebno dobrim cijenama za sve sudionike.

Prijave na mobitel 095 820 6449, više informacija o turniru na linku https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=154712813885405&id=101104265912927

Previous articleMorski pas napao dječaka (10) dok je ronio, liječnici mu morali amputirati nogu
Next articleBivši igrač Primorja više ne želi igrati za Hrvatsku, potpisao je za Partizan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here