Home Mozaik I dalje se traži dječak od 20 mjeseci: Majka prijavila nestanak, policija...

I dalje se traži dječak od 20 mjeseci: Majka prijavila nestanak, policija sumnja na najgore ali klupko užasa tu te počinje!

169
0

Quinton Simon, 20-mjesečni dječak iz Georgije koji je nestao prije tjedan dana, smatra se mrtvim, a njegova majka je identificirana kao glavni osumnjičenik u ovom slučaju, rekla je policija u srijedu navečer.

– S tugom javljamo da su CCPD i FBI obavijestili obitelj Quintona Simona da vjerujemo da je preminuo – rekla je policija.

Odjel je imenovao Leilani Simon, Quintonovu majku, glavnom osumnjičenicom za nestanak i smrt malog djeteta. 22-godišnjak je prijavio nestanak Quintona u 9 ujutro prošle srijede, tri sata nakon što je posljednji put viđen u svom domu. Leilani je dijelila dom sa svojim sinom Quintonom, Quintonovim trogodišnjim bratom, i roditeljima koji imaju skrbništvo nad dvoje male djece. Leilani nije optužena niti uhićena, rekla je policija. Policija u srijedu navečer nije objavila više detalja.

Policijska uprava okruga Chatham objavila je vijest samo nekoliko sati nakon što su psi tragači dovedeni u obiteljsku kuću u Savannahu kako bi “prikupili i analizirali dokaze”.

Policija je u utorak objavila da se potraga za Quintonom pretvorila u kriminalističku istragu.

Leilani je rekla policiji kako vjeruje da joj je netko uzeo sina iz kuće negdje prije 9 ujutro nakon što se probudila i vidjela otvorena vrata. Međutim, u 5:30 ujutro tog jutra poslala je SMS Quintonovoj dadilji da otkaže planove za taj dan.

U razgovoru s policijom, Laylina majka rekla je da ne zna može li vjerovati svojoj kćeri.

“Nije uvijek činila pravu stvar”, rekla je majka Billie Jo Howell.

Policija će u četvrtak održati konferenciju za novinare na kojoj će objaviti više detalja.

Previous articleIz Hrvatske će se danas vidjeti pomrčina Sunca!
Next articleNapastvovao rođakinju, kad je saznao da je trudna polio ju petrolejom i zapalio!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here