Home Mozaik Napastvovao rođakinju, kad je saznao da je trudna polio ju petrolejom i...

Napastvovao rođakinju, kad je saznao da je trudna polio ju petrolejom i zapalio!

168
0

Petnaestogodišnja djevojčica završila je u bolnici u sjevernoj Indiji nakon što ju je zapalio muškarac optužen da ju je silovao, ostavivši je u drugom stanju.

Najnoviji slučaj nasilja nad ženama u Indiji šokirao je zemlju. Dužnosnik državne policije Uttar Pradesh Kamlesh Kumar Dixit rekao je za CNN da su 18-godišnji mladić i njegova majka uhićeni u ponedjeljak pod sumnjom za pokušaj ubojstva nakon što su djevojku navodno polili kerozinom i zapalili je 6. listopada.

Policija je također optužila mladića – rođaka žrtve – da ju je silovao prije tri mjeseca, nakon čega je ostavljena u drugom stanju.

– Kad su saznali za trudnoću, obitelj žrtve i obitelj silovatelja razgovarali su o mogućem braku između njih dvoje – rekao je Dixit.

Agencija “Press Trust India” javila je, pozivajući se na policiju, da je djevojka namamljena da dođe u kuću silovatelja pod izgovorom da se treba udati za njega, kada su je zapalili. No policija nije iznijela više detalja.

CNN javlja da se patrijarhalna Indija dugo bori s epidemijom nasilja nad ženama i djevojčicama.

– Otupjela sam na takve priče. U našoj zemlji nedostaje empatije – rekla je aktivistica Yogita Bayana iz New Delhija, dodavši da je ovaj slučaj primjer neuspjeha sustava.

Trenutno stanje djevojčice nije poznato.

Previous articleI dalje se traži dječak od 20 mjeseci: Majka prijavila nestanak, policija sumnja na najgore ali klupko užasa tu te počinje!
Next article‘Moglo bi biti nečega’: Zvijezda Malcolma u sredini potvrdila reboot serije?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here