Home Mozaik Identificiran zatvorenik koji se seksao s čuvaricom zatvora: ‘Cura mu je u...

Identificiran zatvorenik koji se seksao s čuvaricom zatvora: ‘Cura mu je u 7. mjesecu trudnoće, hospitalizirana je kad je čula‘

111
0
f 34167909 1280
Screenshot X/TikTok

Linda De Sousa Abreu (31), zatvorska čuvarica i poznata svingerica, trenutno je pod policijskom istragom nakon što je snimljena tijekom seksualnog odnosa sa zatvorenikom u ćeliji. Ova kontroverzna situacija dodatno je pogoršana činjenicom da je Linda sudjelovala u dokumentarcu na Channel 4 o seksu u troje i orgijama. Zbog optužbi za nedolično ponašanje u javnoj službi, De Sousa Abreu jučer se pojavila na sudu.

Seks sa zatvorenikom Lintonom Weirichom

Ekskluzivno otkriće Daily Maila otkriva da je zatvorenik s kojim je Linda prakticirala seks Linton Weirich. Weirich je u zatvoru od travnja zbog provale i krađe robe u vrijednosti od 65 tisuća funti iz luksuznog stana u Kensingtonu. Osuđen je na četiri i pol godine zatvora.

Weirich je odlučio ‘skratiti‘ vrijeme u zatvoru seksom sa zatvorskom čuvaricom. Snimka njihovog seksualnog odnosa procurila je u javnost, a snimio ju je Weirichov ‘cimer‘ iz ćelije. Fotografije koje je Weirich objavio na Instagramu otkrile su njegov identitet zahvaljujući prepoznatljivoj tetovaži na ruci.

Utjecaj na Weirichovu partnericu

Weirich ima partnericu koja je u sedmom mjesecu trudnoće. Ova situacija izuzetno je uznemirujuća za nju te je zbog stresa bila hospitalizirana tijekom vikenda. Boji se da bi joj ovo moglo prouzrokovati prijevremene trudove.

Linda De Sousa Abreu i njezin osobni život

De Sousa Abreu je udana za MMA borca Nathana Richardsona, s kojim je bila zvijezda emisije ‘Open House: The Great Sex Experiment‘ na Channel 4. Tijekom vikenda uhićena je u zračnoj luci Heathrow, prije nego što je uspjela posjetiti rodbinu u Madridu. Pokušala je putovati s portugalskom putovnicom, koju je policija zaplijenila.

Sudski proces

Njezin odvjetnik rekao je sudu da je De Sousa Abreu obavijestila zatvor Wandsworth o svom planiranom putovanju te su sve informacije uredno proslijeđene Scotland Yardu. Odobrena joj je uvjetna jamčevina te će se 29. srpnja pojaviti na saslušanju o priznanju krivnje na krunskom sudu u Isleworthu.

Njezina putovnica ostaje kod policije, a ona će morati boraviti na adresi u jugozapadnom Londonu do daljnjeg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here