Home Mozaik Ima samo 18 godina, a zaljubio se u 12 godina stariju:...

Ima samo 18 godina, a zaljubio se u 12 godina stariju: Svi ga osuđuju zbog toga, a on ne vidi ništa osim nje

111
0

Mladić se putem interneta obratio savjetniku u vezi sa svojim ljubavnim problemom. Naime, zaljubljen je u ženu koja je od njega starija 12 godina. Njegovi prijatelji misle da je veza s puno starijom ženom disfunkcionalna, a on se pita jesu li u pravu.

– Možda i ne bi bio toliki problem što je ona 12 godina starija od mene, da ja nemam 18, a ona 30 godina. Često svratim u kafić u kojem ona radi kao konobarica. Uvijek joj govorim da je lijepa, ali izgleda da me ne shvaća ozbiljno. Jednog dana sam skupio svu svoju hrabrost i pozvao je van. Na moje iznenađenje, ona je pristala – počinje priču ovaj momak, a san i to napisala.

Ovaj dečko jako želi otkriti vezu s njom, ali ga brine mišljenje njegovih prijatelja koji misle da ta veza nema budućnost.

– Izašli smo još nekoliko puta i poseksali se. Ona je kao ostvarenje svih mojih snova. Ne znam jesmo li u pravoj vezi ili na čemu sam ja, ali bojim ju se uopće pitati. Uživam dok traje, iako bih jako volio da mi bude djevojka. Prijatelji mi govore da me samo iskorištava ili za seks ili dok ne nađe nekog drugog svojih godina, ali ja joj vjerujem. Baš bih se želio okušati kao par – objasnio je.

Odmah su stigli komentari.

– Veze s velikom razlikom u godinama mogu opstati, ali sada ste u potpuno drugim životnim fazama. Ona će vrlo brzo poželjeti s nekim započeti život i ostvariti se u ulozi majke, budući da je u tridesetima, a vama tek 18 godina.

– Iako ste po zakonu punoljetni, imajte na umu da ipak imate daleko manje životnog iskustva od svog partnera.

– Trebao bi biti oprezan i dobro razmisliti zašto tako starija žena želi hodati s toliko mlađim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here