Home Mozaik Lijepa brineta zbog velikog poprsja imala gadno iskustvo u restoranu: Haljina eksplodirala,...

Lijepa brineta zbog velikog poprsja imala gadno iskustvo u restoranu: Haljina eksplodirala, svi su gledali u njene grudi!

110
0

Hana Lee je Tiktokerka iz Chicaga, Amerika. Njezin profil posvećen je osobama koje su blagoslovljene oblinama, a kako u njenom opisu stoji, ona je “inspiracija za žene s većim grudima”. No, nedavno je zbog njih doživjela neugodno iskustvo.

Hana je podijelila svoje poniženje nakon što se osramotila tijekom večere u restoranu. Iako je situacija bila neugodna, već je smislila rješenje za ovaj modni promašaj.

Naime, dekolte joj je bio predubok, pa su njene grudi ugledale svjetlo dana naočigled svih uzvanika usred večere. Hannahin osjećaj nelagode bio je očit i krivila je svoje tijelo za ovaj neugodan trenutak. Naime, njeno bujno poprsje svakako nije olakšalo situaciju i pridonijelo cijelom nemilom događaju. Kako bi izbjegla slične nesreće u budućnosti, Hana je smislila siguran plan. Odlučila je ubuduće nositi “zaštitne trake” za grudi.

– Bila sam na glamuroznoj večeri kad su moje bradavice ugledale svjetlo dana! Ovo je bilo stvarno neugodno i moram se nositi s tim. Također, morat ću se nositi s tim u budućnosti. Jednostavno ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Od sada ću nositi zaštitne naljepnice, da mi grudi više ne izmiču kontroli – objasnila je na Tik-Toku, a San je napisao.

@hannahjiemei Will be wearing pasties from now on 🫡 #foryou #fullerbust #bigchestproblems #fail ♬ original sound – itgirlproblems

Njezina se patnja činila stvarnom i zaklela se da se više nikada neće ponoviti. Dok su trake koje drže grudi na mjestu, on smatra da su jedino rješenje. Međutim, korisnici TikToka imali su nešto drugačiji pogled na njezino iskustvo.

– Dobra stvar je što si vjerojatno učinio večeru zanimljivijom.

– Nije ništa strašno, događa se.

– Sretan rođendan svima koji su to vidjeli.

– Imala sam sličan incident, da su naramenice na prsima definitivno rješenje i manje duboki dekolte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here