Home Mozaik Imao sam brutalan se*s sa ženom svog prijatelja: Raspametio se kada mu...

Imao sam brutalan se*s sa ženom svog prijatelja: Raspametio se kada mu je ovo napravila pred vrhunac!

442
0
Photo by The Lazy Artist Gallery: https://www.pexels.com/photo/smiling-woman-piggyback-riding-smiling-man-1279344/

-Neoženjen sam u svojim 30-ima i trebam savjet o situaciji u kojoj sam sa ženom svog prijatelja. Znao sam da imaju problema u braku i da idu na savjetovanje.

Jedne sam večeri naletio na nju u teretani i na kraju smo zajedno popili piće. Pričala mi je o problemima u njihovom braku, a ja sam je slušao. Prilično smo popili i vratila se kod mene da popijemo kavu prije nego što odemo kući, ali smo se poljubili i onda spavali – napisao je jedan muškarac za Mirror.

Sljedeće jutro odmah je požalio, ne zato što nije bilo dobro, jer je bilo super i ona mu se jako sviđa kao osoba, već zbog onoga što je učinio svojoj prijateljici i njihovom odnosu. Zna da je to neoprostivo. Nadao se da će i ona osjećati isto i složiti se da su se dobro zabavili, ali da se to više ne može ponoviti. Međutim, to nije bio slučaj – ona ga želi ponovno vidjeti i rekla je da joj se oduvijek sviđao. Seks je bio prejak, prije vrhunca me ugrizla za uho.

– Mislim da znaš da je ono što si učinio bilo pogrešno. Napravio si loš izbor te večeri. Sada morate biti iskreni s ovom ženom i objasniti joj da, iako ste uživali u noći s njom, to je bilo pogrešno i ne može se ponoviti.

No, ova veza za jednu noć dokaz je da joj je brak u problemima i da je ona na ranjivom mjestu. Kada razgovarate s njom, potaknite je da riješi svoj brak na ovaj ili onaj način i podsjetite je da će afera samo zakomplicirati stvari i privremeno joj odvući pažnju.

Možda ćete morati prihvatiti da je vašem prijateljstvu s njim kraj. Odmaknite se od oboje i dajte joj vremena da dobro razmisli – odgovorila je Colleen Nolan.

Previous articleProcurila snimka iz najvećeg bordela u državi: Prostitutka spavača s više muškaraca, jedna stvar je šokantna (VIDEO)
Next articleKirurg slikao smrt kako čeka pacijenticu, prizor je sablasan! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here