Home Mozaik Kirurg slikao smrt kako čeka pacijenticu, prizor je sablasan! (VIDEO)

Kirurg slikao smrt kako čeka pacijenticu, prizor je sablasan! (VIDEO)

492
0

Jorge Cavacha, meksički specijalist gastrointestinalne kirurgije te napredne i minimalno invazivne laparoskopije iz Monterreya, objavio je u petak na svom TikTok profilu fotografiju koja je zgrozila velik broj korisnika.

Nastao je u operacijskoj sali u Hermosillu, dobio ga je od kolege, a prikazuje figuru koja neodoljivo podsjeća na Kosca smrti (Grim Reaper). Drugim riječima, iz videa se čini kao da je sama smrt čekala pred vratima, uvjerena da će na onaj svijet otići u društvu tek operiranog pacijenta.

Srećom, to se nije obistinilo, a Kavače je u sljedećem videu potvrdila da je njezina operacija prošla bez komplikacija te da se žena dobro oporavlja od zahvata. Svi su u komentarima odahnuli, naravno i oni daleko manje uvjereni da smrt u obliku figure s kosom i kapuljačom postoji.

@drkawache ¿Qué creen que sea esto? #paranormal #surgery #tiktokforyou ♬ sonido original – Jorge Kawache

Inače, popularni prikaz smrti prvi put se pojavio u 14. stoljeću u Engleskoj, dok je Grim Reaper nastao 1847. godine.

– Ja sam medicinska sestra i vidjela sam mnogo pacijenata kako umiru preda mnom. I stvarno uvijek osjetiš u sobi kad dođe smrt, to je osjećaj koji je izuzetno teško objasniti, ali je stvaran – napisala je jedna žena u komentarima.

Što se same fotografije tiče, moguće je da je figura, iskrivljeno viđena kroz staklenku, bila samo crnokosa žena okrenuta leđima.

Previous articleImao sam brutalan se*s sa ženom svog prijatelja: Raspametio se kada mu je ovo napravila pred vrhunac!
Next articleZadrugarke gole pod tušem, skinule se pred cimerom (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here