Home Mozaik Iskustva Hrvata s aplikacijama za upoznavanje: “Nakon seksa mi je priznao da...

Iskustva Hrvata s aplikacijama za upoznavanje: “Nakon seksa mi je priznao da je oženjen i ima djecu”

53
0

Nemaju svi Hrvati dobra iskustva s aplikacijama za upoznavanje, a Nina je samo jedna od žena koja se zaljubila u muškarca koji joj do određene faze viđanja nije priznao da je oženjen i da ima djecu, piše net.hr

U današnjem brzom načinu života kada nemamo puno vremena za privatan život, izlaske, upoznavanja, druženja i odlaske na spojeve jer nakon posla najradije želimo leći u krevet i odmoriti se, mnogi odluče svoju bolju polovicu potražiti na aplikacijama za upoznavanje.

Dok se neki plaše osoba koje se kriju iza profila na društvenim aplikacijama jer te osobe mogu biti nasilnici i psihopati te imati skrivene namjere, neke osobe se usude iskušati sreću pa je uspiju i pronaći, dok neki imaju neugodna iskustva.

U našem serijalu Iskustva Hrvata s aplikacija za upoznavanje donosimo vam različita iskustva Hrvata koji su koristili aplikacije za upoznavanje.

Nina (31) je godinama koristila aplikacije za upoznavanje, ali nažalost svaki put bila razočarana. Dok su neki pronašli budućeg partnera na aplikacijama za upoznavanje s kojim su čak i sklopili brak, ona nije imala tu sreću pa se nažalost zaljubila u oženjenog muškarca koji joj je lagao o svom statusu, a nama je ispričala kako je došlo do toga te što oženjeni muškarci traže na aplikacijama za upoznavanje.

Nina je imala loša iskustva
Nina (31): Moja iskustva s aplikacijama za upoznavanje su većinom negativna. Koristila sam Tinder, Badoo, OkCupid i Facebook upoznavanja.

Eliminacija loših muškaraca
Teško je eliminirati loše muškarce, kada kreneš sa svajpanjem, naravno, prvo što vidiš su fotografije pa onda opis profila i tako krene prvo eliminiranje. Nakon toga dođe do dopisivanja ako je osoba zanimljiva, ako nije prenaporna. Dosta njih se tu odmah eliminira.

Što se tiče fotografija, nema baš neke formule, jednostavno vidiš je li on otprilike tvoj tip, čak i ako i nije nešto prezgodan, gledaš njegov opis i može tu biti nekakav balans.

Nakon seksa je priznao da je oženjen i ima djecu
Teško je odvojiti samo jedno iskustvo jer ih je bilo toliko loših gdje ti lažu i hoće te uhvatiti, a onda ako dođe do spolnog odnosa, što im i je cilj, nestanu brzo ili kažu ‘ipak nisam za nešto ozbiljno’.

Odvojila bih jednu priču. Lijepo sam se dopisivala s jednim muškarcem, koji je bio 10 godina stariji od mene (to mi je odgovaralo jer inače tražim starije od sebe). Sve je bilo odlično, imali smo kemiju od početka i nalazili smo se na lokaciji blizu mene. Radio je dva posla i živio s bratom. Dopisivali smo se dosta preko maila jer radi kao programer pa mu je mail praktičniji. Nakon dva-tri tjedna sam ga pitala zašto kod njegovog brata ne pogledamo neki film, ali je rekao da je brat često doma na što sam mu odgovorila ‘dobro’.

Nakon mjesec dana viđanja i seksa u autu jer nismo imali gdje dalje, dobila sam jedan video od njega. U videu mi je rekao da je zaljubljen u mene, ali da je on u braku i ima dvoje djece i ne može mi više lagati. Prvo sam mislila da je skrivena kamera dok se nisam raspala i shvatila da je stvarnost. Nažalost, već sam se bila zaljubila. I 2 mjeseca nakon toga smo se nalazili ovako na kavama jer mi bilo teško rastati se od njega.

Dosta je oženjenih muškaraca koji imaju loše odnose sa ženom, ustvari nemaju nikakve odnose. Neki traže samo seks, a neki stvarno traže osobu da im pruži ono što im žena ne pruža, od ljubavi na dalje. Puno smo pričali o tome da se razvede i ostalo, ali djeca su bila mala i bojao se da ih neće često viđati jer se brinuo za njih, a i dan danas se brine za njih više od nje (da, dosta muškaraca se brine o djeci više nego majke, ne bi vjerovali). To ružno iskustvo je nekako postalo i pozitivno iskustvo jer smo ostali u kontaktu i dan danas. Imamo prijateljski odnos i uz mene je bio u teškim situacijama i pomagao mi je. A i dok smo se nalazili, nosio mi je ručak na posao ili bi mi čak, ako sam doma, ostavio ispred vrata Mc doručak da imam kad se probudim i takve sitnice. Nažalost, to nije uspjelo zbog ostalih uvjeta, a moglo je biti odlično.

‘Naručio je dvije cuge i rekao da nema novca’
Nemam nekakve predrasude prema nikome, čak niti prema muškarcima koji imaju fotografije koje nisu njihove nego su neke s interneta ili traže samo seks. Svatko ima svoje potrebe, tko što želi i treba, nema tu osuđivanja. Bitno je odmah se izjasniti što želiš i ne pristajati na ništa manje od toga i držati se toga, što je mene dosta koštalo.

Ja sam se nalazila s dosta njih uživo, nije me nikad bilo strah, niti sam doživjela cat fish.

Teško je odvojiti puno tih priča. Na jednom spoju mi se pojavio pijan dečko i rekao da nije bio na bankomatu pa nema novca. Naručio je dvije cuge, a ja sam rekla ‘sve ok, hajde, ja ću platiti’. Bio je jako napastan i pijan te se kasnije naljutio jer kad je došao doma, htio je da budemo odmah zajedno, a da ne pričam da se nije niti zahvalio što sam platila pića. Dosta je i ego manijaka koji samo o sebi pričaju.

Oženjeni muškarci se ne boje biti viđeni
Puno puta sam vidjela poznate zauzete i oženjene muškarce, to je zanimljivo kako nemaju srama i ne boje se da će ih netko vidjeti.

Što se tiče nalaženja, sve je isto kao da te netko sad spoji na slijepo. Upoznate se, kakav god bio dejt, bitno je samo da je opušteno i bez nervoze. Budite svoji, a procjena je samo vaša, ima li kemije, je li zanimljiv i hoće li biti drugi dejt.

Odustanak od aplikacija za dejtanje
Nisam već 6 mjeseci na aplikacijama zbog uzastopnih loših iskustva tako da iskreno niti ne znam hoću li se ikad više vratiti na taj način upoznavanja. Imala sam jedno ružno iskustvo na OkCupidu koje me je dosta povrijedilo.

Mislim da dugo neću imati aplikacije, ali da napomenem, već duže vrijeme su Instagram i Facebook, a čak i Snapchat postali aplikacije za upoznavanje. Dečki samo šalju zahtjeve i poruke i evo iskreno, tako sam upoznala dečka s kojim se trenutno viđam. Tako da, nekad riskirajte i ako imate privatni profil, probajte procijeniti i prihvatite zahtjev, ispričala je Nina.

Previous articleAmerički senator Njemačkoj: “Umoran sam od vaših sra*ja, pošaljite tenkove Ukrajini!”
Next articleVIDEO U Turskoj mnogi pričaju o oblaku neobičnog oblika, neki tvrde da je NLO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here