Home Mozaik Išla na ultrazvuk u 21. tjednu trudnoće: Čim je vidjela kako beba...

Išla na ultrazvuk u 21. tjednu trudnoće: Čim je vidjela kako beba izgleda, nije htjela roditi (FOTO)

176
0

U 21. tjednu trudnoće išla sam na ultrazvuk – kad sam vidjela ovu sliku svog nerođenog sina, uplašila sam se porođaja, kaže danas 27-godišnja Jessica Woods koja je na svijet donijela zdravog i pravog dječaka. prije par godina. No, ultrazvuk u 5. mjesecu trudnoće utjerao joj je strah u kosti.

Jessica, koja je tada imala samo 22 godine, priznaje da joj je beba na ultrazvuku djelovala toliko jezivo i strašno da je poželjela da do poroda uopće nije došlo.

– Toliko sam se bojala i pitala se kako će dijete izgledati da se kod mene pojavio strah od poroda, iako su me doktori uvjeravali da je sve u redu – kaže ova mlada majka.

A onda je mali Silas došao na svijet i pokazao se vrlo drag dječak.

– Svi moji strahovi bili su neopravdani jer sam dobila najljepšeg dječaka na svijetu – istaknula je.

“Znam da je bilo iracionalno što sam se toliko bojala, ali već sam rodila svoju kćer prije Silasa i nikada nije imala strašne slike na ultrazvuku”, dodala je ova majka koja je slike ultrazvuka podijelila i na svom Facebook profilu.

Ako ga malo bolje pogledate, stvarno je neobičan, ali to je bila samo optička varka – Silas je stvarno sladak mališan.

Previous articleMajka se slikala s bebom i izazvala stravične reakcije: Ljudi ne prestaju gledati u dijete I kritizirati (FOTO)
Next articleOvoj ženi nijedan liječnik ne može pomoći: U samo 2 sata doživjela 180 orgazama, čak i pred djetetom (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here