Home Mozaik Ispod ogrtača sakrila tajnu: Laura pokušala prevariti muža, ali je uhvaćena na...

Ispod ogrtača sakrila tajnu: Laura pokušala prevariti muža, ali je uhvaćena na djelu (VIDEO)

165
0

Usklađivanje uloge supruge, majke i domaćice iznimno je težak i izazovan posao, potvrdit će mnoge žene. Posao domaćice često ih zarobi u kući, zbog čega mnogi postaju frustrirani.

Video Laure Jerem pokazuje koliko su mnoge žene umorne od rada kod kuće. Smislila je kako “prevariti” supruga koji je vjerovao da je ona uzorna domaćica koja svaki dan obavlja samo kućanske poslove.

Na snimci se vidi Laura u kućnom ogrtaču, papučama na nogama i ručnikom na glavi. Čistila je kuhinju kad je došao njezin suprug i pozdravio je poljupcem. Gleda je u nevjerici kao da sluti da ona ima neke drugačije ideje.

Kad je izašao iz kuhinje, dogodila se promjena. Žena je bacila metlu i otkopčala kućni ogrtač ispod kojeg je nosila usku, provokativnu haljinu s golim dekolteom. Iz dekoltea je izvadila skrivene štikle koje je obula, a potom i četku kojom je popravljala kosu koju je sakrila ispod ručnika.

Vadi ruž iz džepa i maže usne, nesvjesna da je muž potajno promatra s kuhinjskog prozora. I taman kad je posegnula za torbicom, spremna iskrasti se iz kuće kako bi se zabavila, na vratima se pojavio njezin muž, a ona je pobjegla glavom bez obzira.

@jeremlaura_ #comedia #couplecomedy #tiktokcomedy #jeremlaura_ #foryou ♬ son original – jeremlaura_

Uslijedili su brojni komentari na ovu objavu.

– Gdje si otišao?

– Uhvatite je!

– Kako si sakrila cipele u dekolte?

– Pametna žena, ali joj je muž još pametniji.

– Genijalna ideja, kako mi ovo prije nije palo na pamet – bili su neki od komentara.

I dok su mnogi komentirali i podržali njezinu ideju kako pobjeći od kućanskih poslova, drugi su primijetili da ju je suprug jako dobro poznavao i uhvatio na djelu.

Riječ je, naravno, o šali ovog bračnog para na Tik Toku, a video je imao milijunske preglede. Ovaj par često radi parodije na muke bračnog života koje su često inspirirane stvarnim životom.

Previous articleSagnula se pokupiti novčanik s ulice, a piton joj iskočio iz grmlja: Reakcija dečka je urnebesna! (VIDEO)
Next articleTuristi jeli otrovane sardine u francuskom restoranu. Jedna osoba umrla, 12 u bolnici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here