Home Sport ‘It’s New York, not f***ing Serbia!’ – zamalo tučnjava na kvalifikacijskom meču...

‘It’s New York, not f***ing Serbia!’ – zamalo tučnjava na kvalifikacijskom meču hrvatskog i srpskog tenisača na US Openu! (VIDEO)

389
1

Obožavatelj tenisa izvrijeđao je bivšeg profesionalnog tenisača Viktora Troickog dok je u utorak navečer gledao kvalifikacijski okršaj US Opena između Hamada Međedovića i Borne Goje u Flushing Meadowsu.

Troicki, koji je tijekom svoje igračke karijere bio čak 12 na svijetu, umirovio se 2021. godine i davao podršku svom igraču i srpskom sunarodnjaku Međedoviću kada je navukao bijes navijača.

Smatra se da je pobjednik Kupa Kremlja iz 2010. rekao čovjeku – koji je navijao za Gojoa – da smanji svoju glasovnu podršku igraču.

No, navijač to nije htio učiniti i ispalio je bijesnu tiradu protiv 37-godišnjaka dok su ga drugi silom držali dok je vikao.

U redu iza Troickog, muškarac se pokušao otresti od navijača koji su ga držali, vičući: ‘Skini mi se, ovo je jebeno privatno’.

Obraćajući se dvostrukom Sydney International pobjedniku, rekao je: ‘Ako ne možete izdržati nekoga da navija protiv vašeg jebenog igrača – ovo je US Open, ima 12 milijuna ljudi u ovom jebenom gradu. Svi smo jebeno glasni. Jebeni klaun.

Dok je žena u gomili pozvala osiguranje turnira na terenu 5 u Flushing Meadowsu, on je nastavio: ‘Skidajte se s mene. Ovo nema nikakve veze s ispijanjem piva.’

Sa svoje strane, Troicki je tiho razgovarao s navijačem, koji je nastavio: ‘Mi navijamo, j….’.

U oštroj interakciji dodano je: ‘Ovo je New York, a ne jebena Srbija.’

Publika je počela izviždati čovjeka i pokušala ga upozoriti na činjenicu da razgovara s bivšim igračem, pri čemu je jedan čovjek u gomili doviknuo: ‘Razgovaraš s Viktorom Troickim, daj čovječe’.

Kad je osiguranje stiglo, muškarac je identificirao Troickog rekavši: ‘Ovaj mi je ku**c rekao da šutim’.

Kasnije je svom gledatelju pokušao opravdati svoje ponašanje rekavši da je bio ‘divan jebeni dan i da je turnir besplatan’, prije nego što je udaljen s tribina.

Troicki je trenirao 20-godišnjeg Međedovića od kraja 2022., ali je na kraju doživio razočaranje u New Yorku nakon što srpski broj 5 nije uspio preokrenuti meč u trećem setu.

Troicki je blizak sa svojim srpskim sunarodnjakom Novakom Đokovićem (na slici 2020.) koji se vraća na US Open nakon dvije godine pauze

Međedović je izgubio od Goje 5-7 7(7)-6 4-6 u prvom kolu kvalifikacija, a Hrvat se sada priprema za borbu s Andrianom Andreevom u drugom kolu u četvrtak.

Svjetskom broju 2 zabranjen je ulazak u Sjedinjene Države zbog njihovih strogih Covid ograničenja 2021. i 2022., ali vraća se na američko tlo u želji da porazi branitelja naslova Carlosa Alcaraza u revanšu finala Wimbledona.

Alcaraz i Đoković već su se susreli ove sezone na tvrdoj podlozi, a Srbin je Španjolcu u finalu u subotu uzeo naslov na Western and Southern Openu.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here