Home Sport Ivan Ljubičić dobio sina

Ivan Ljubičić dobio sina

399
0

Bez komplikacija, devet dana prije predviđenog termina,Aida i Ivan Ljubičić prvi su put postali roditelji. U srijedu navečer u 23 sata i 15 minuta u riječkoj je bolnici rođeno zdravo muško dijete, dugačko 54 cm i teško 3800 grama.

– Hvala Bogu, sve je prošlo bez problema – rekao je Ivan Ljubičić, zarobljen pozivima i porukama brojnih čestitara.

U četvrtak rano poslijepodne još se nije znalo ime prvog unuka u obitelji Marka i Hazire Ljubičić, koji su prošle godine prvi put postali djed i baka, kad je Ivanov stariji brat Vladimir dobio kćer.

Ivan je treći od hrvatskih tenisača novije generacije koji će spoznati čari očinstva. “Prestigli” su ga samo Goran Ivanišević (ali on je i osam godina stariji od Ivana) i Ivica Ančić, stariji brat Marija Ančića, koji je Ivanova generacija.

Među aktivnim tenisačima nema mnogo očeva, pogotovo ne među onima koji se nalaze u vrhu. Među pedesetoricom najboljih na svijetu Ivan je tek drugi otac. Francuz Mickaël Llodra već ima četverogodišnju kćer i jednogodišnjeg sina. U Top 100 još je samo Australac Lleyton Hewitt postao otac prije tri godine.

Rođenje sina ne bi trebalo bitno poremetiti Ivanove aktivnosti, iako će sasvim sigurno pripreme za novu sezonu, kao i obveze člana Odbora ATP-a, barem privremeno pasti u drugi plan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here