Home Mozaik Ivana Knoll napadnuta u Grčkoj: ‘Napala me je jer je njezin dečko...

Ivana Knoll napadnuta u Grčkoj: ‘Napala me je jer je njezin dečko pogledao u mene, bila je potpuno luda!‘

176
1

Najpoznatija i najvatrenija hrvatska navijačica Ivana Knoll (30) napadnuta je u jednom baru dok je pila čaj s prijateljima. Neugodnu situaciju podijelila je na svojoj Instagram priči.

– Sinoć me je napala nepoznata žena u 40-ima dok sam pila čaj s prijateljima misleći da ne trebam osiguranje u ovoj prilično sigurnoj zemlji – kaže Ivana, a ako je suditi prema njezinim objavama na Instagramu, trenutno se nalazi na grčkom Mikonosu.

– Napala me je jer je njezin dečko pogledao u mene kad sam ušla u bar. Čekala je tri sata u baru da završim i krenem kući kako bi me napala. Nisam je ni primijetila u baru, ali srećom moji prijatelji su je zaustavili i makli od mene.

– Nisu je mogli držati jer je bila luda i rekla je da me treba ubiti. Srećom, policija je došla nakon jednog sata i ova drama je vodi na sud, ali ne pričam ovu priču da s vama ovo podijelim već vas želim nešto pitati. Dame, što nije u redu s vama?”, završila je Ivana obraćanje na prvoj priči, pa nastavila.

– Kako možete biti tako zle i ljubomorne? Kako ne razumijete da uvijek postoji neka žena koja je ljepša, mlađa, zgodnija, pametnija, moćnija i uspješnija od neke druge. Što prije to prihvatite bit ćete sretnije, zgodnije, zdravije i bogatije verzije sebe, bit ćete kompletne i nećete biti ljubomorne – poručila je ženama.

– Ne određujte svoju vrijednost kroz muškarce, oni su tu samo da vas poguraju kao podrška ili da vam zadaju glavobolje – to ovisi o vašem izboru, ali nisu tu da odrede vašu vrijednost – zaključila je Ivana i prenijela poruku ove priče svojim pratiteljima.

Previous articleIzvučeni parovi prvog kola Kupa: Hajduk ide u Slavoniju, Rijeka u Novsku, Dinamo igra u Zagrebu
Next articleVlatka Pokos se tek vratila iz Kanade, a već seli dalje: ‘Hrvatska me podsjeća na najružnije stvari…’

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here