Home Vijesti Ivona Milinović isključena iz HDZ-a!

Ivona Milinović isključena iz HDZ-a!

2059
0

Gradska vijećnica Ivona Milinović u petak je isključena iz HDZ-a odlukom časnog suda te stranke nakon što je zbog govora mržnje stegovne mjere zatražila gradska organizacija te stranke. Očito je odluka motivirana sviješću o velikoj šteti koju imageu te stranke nanose ekstremističke izjave vijećnice koja se potpuno oteli svakoj kontroli gradske i nacionalne stranačke organizacije.

Podsjetimo, Milinović je nedavno smijenjena i s mjesta predsjednice Odbora za manjine Gradskog vijeća Grada Rijeke nakon skandaloznih izjava na podcastu Velebit kojima je prebrojavala vrba i Srbe.

Prelazi u Akciju mladih, nastavlja kao nezavisna ili izlazi iz Gradskog vijeća?

Gradsko vijeće je zaključkom pozvalo Milinović da ponese ostavku na mjesto gradske vijećnice što je ona odbila učiniti pa se postavlja pitanje kojoj će se grupaciji vijećnika prikloniti nakon izbacivanja iz stranke s čije je liste ušla u gradsko vijeće. Jedna od mogućnosti je njezin ulazak u radikaliziranu Akciju mladih koja se u Gradskom vijeću nedavno solidarizirala s Milinovićkom odbivši podržati zaključak kojim se gradska vijećnica pozvala na ostavku na dužnost vijećnice. Druga mogućnost je formiranje nezavisnog kluba s Hrvojem Burićem i Josipom Kukuljanom s kojima je ova ekstremno desna vijećnica trenutno ideološki najbliža.

Previous articleKomentar: Hrvatski obrazovni Manifesto vs “broken English”!
Next articleFOTO: Moto Mrazovi razveselili djecu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here