Home Vijesti Ivona Milinović: Vivoda je ili glup ili pokvareni lažov, ili oboje!

Ivona Milinović: Vivoda je ili glup ili pokvareni lažov, ili oboje!

420
1

Nakon jučerašnje reakcije člana predsjedništva riječke Akcije mladih Tihomira Čordaševa koji je ustvrdio da ga nitko nije obavijestio da će Vedran Vivoda podržati SDP u Gradskom vijeću, u Vivodinu obranu stala je članica Štimčeve liste Leonida Domijan Fišter.
– Sve je o.k dok ne potpišu koalicijski sporazum. Tek tada postaju žetončići. Ovaj put su samo poduprli konstituiranje g.v.( pod uvjetom da predsjednik ne bude Ivaniš), napisala je Domijan Fišter na facebooku ali uskoro je ragirala Čordaševljeva partnerica Ivona Milinović:

– Nije ok buduci je Vivoda predlozen kao dio vecine u najvazniji odbor. To je jasna koalicija jer ga SDP nikad ne bi predlozio kao njihovu presudnu ruku da se nije obecao na 4 godine Doduse ne stranke ocito ako je to vijecnik sam odlucio. Jos su gori zetoncici ovi koji ne potpisu sporazum lazu javnost a ispod stola dizu ruke za sdp. Ne mozes biti clan stranke i donositi ovako velike odluke sam i unustavat stranku. Vivoda nije isao kao neovisni vijecnik na listu AM. A ako je AM nesto od njega trazila sto je neptihvatljivo trebao je iskomunicirati. Ovako laze i stranacke kolege i birace i smijesno se uplice u svoje lazi. Ovo jest dizanje ruku ispod stola jer ako si predlozen kao dio vecine u najvazniji odbor(dakle obecao si se sdpu na 4 godine) a gradjanima tvrdis da si “samo konstituirao” onda si ili glup ili pokvareni lazov. Ili oboje. Price o prodaji na bazi projekata gradjani srecom vise ne puse. Stimac je probao ali je na vrijeme povukao rucnu jer bi vec jucer bio izbrisan, tvrdi Milinović.

Iz Akcije mladih se i dalje ne izjašnjavaju pa je još uvijek nejasno je li jučer SDP podržala Akcija mladih ili Vedran Vivoda samoinicijativno.

Previous articleŠest neugodnih scenarija: Što sve kriminalci mogu s vašom adresom e-pošte?
Next articlePolufinale i finale Wembleya vrlo plodno tlo za širenje Delta soja!

1 COMMENT

  1. ivonice,koji se klinac tepliš.Pa ti si se uhljebila davno,ča te strah da neki drugi ne pride na tvoje mesto.ma neće ne,ne imaj straha.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here