Home Mozaik Izašla na piće s dečkom pa dobila poruku: “Bježi!” Bit ću mu...

Izašla na piće s dečkom pa dobila poruku: “Bježi!” Bit ću mu zahvalna…

319
0

Izlasci sa strancima mogu biti opasni i vrlo neugodni. Ovo je savršen primjer za to!

Djevojka imena Hadia imala je zaista neobičan dan, prvo je izašla na spoj s dečkom kojeg je tek upoznala, a onda se umiješao drugi muškarac koji joj je duhovito savjetovao da “što prije pobjegne”.

Svoje iskustvo podijelila je na Twitteru, a kako kaže, sve se brzo dogodilo.

  • Jučer sam otišla na kavu s jednim dečkom. Kad je otišao na WC, gay muškarac koji je sjedio iza mene dao mi je papirić s porukom “Previše crvenih zastavica.Bježi. Budi sigurna djevojko” – napisala je Hadia i pokazala kako poruka izgleda.

Naravno, njezina je objava postala viralni hit, a poruka ovog čovjeka mnogima se obrušila na pamet. Zbog ovog dobrog djela mnogi ga nazivaju herojem, pravim čovjekom… Hvale mu brzo razmišljanje i brigu.
Mnogi korisnici Twittera složili su se da je ovaj anonimac možda spasio život ovoj djevojci koja je bila previše fina da bi pobjegla tijekom samog spoja.

  • Jednom sam bila na spoju i konobar je uvijek bio ljubazan prema meni, ali nekako grub prema čovjeku kojeg sam srela. Onda sam pomislila, možda je to crvena zastavica, znak upozorenja. Ispostavilo se da je konobar bio u pravu – napisala je jedna djevojka koja je od jačeg spola na malo drugačiji način dobila signal da je vrijeme za “bijeg”.
Previous articleSeverinu oduševio bivši nogometaš: “Nisam ga pratila, iako je zgodan…”
Next articleStručnjak tvrdi da Putin ima simptome tumora mozga i multiple skleroze; Ruski analitičar: ‘On neće preživjeti ovu jesen’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here