Home Sport Izašla nova FIFA-ina ljestvica: Hrvatska 15.

Izašla nova FIFA-ina ljestvica: Hrvatska 15.

281
0

Hrvatska nogometna reprezentacija je na najnovijoj FIFA-inoj ljestvici ostala na 15. mjestu kao što je bila i na ljestvici objavljenoj u lipnju. S obzirom da od lipnja nije bilo međunarodnih utakmica FIFA-ina ljestvica zabilježila je neznatne promjene. Prva reprezentacija svijeta je i dalje Brazil dok je drugoplasirana Begija jedan od suparnika Hrvatske u skupini F na SP u Katru. Na trećem je Argentina.

Od ostalih suparnika koji čekaju Hrvatsku u skupini u Katru Maroko zauzima 23. poziciju što je u odnosu na ljestvicu iz lipnja pad od jednog mjesta, dok je Kanada ostala na 43. mjestu. Svjetsko prvenstvo u Katru održava se od 20. studenog do 18. prosinca.

Što se tiče suparnika iz Lige nacija, Francuska je zadržala četvrtu poziciju, Austrija je ostala na 33. mjestu, a Danska na 10. Hrvatska u rujnu igra dvije utakmice Lige nacija. Najprije 22. rujna dočekuje Dansku, a onda tri dana kasnije igra protiv Austrije u gostima.

FIFA-ina ljestvica:

1. Brazil

2. Belgija

3. Argentina

4. Francuska

5. Engleska

6. Španjolska

7. Italija

8. Nizozemska

9. Portugal

10. Danska

15. Hrvatska

23. Maroko

43. Kanada

Previous articleSrpski mediji: Ovo je misica koja je pravila društvo ubijenom Crnogorcu, hodala s bivšom zvijezdom Reala
Next articleVideo: Mama se okrenula na nekoliko trenutaka, neznanac joj uzeo dijete i odšetao

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here